Állásbörze a Corvinuson: 7-8 ezer látogatót vár az egyetem

forrás: Prím Online, 2023. április 24. 10:04

Április 25-én és 26-án rendezi meg a Corvinus Egyetem a Career & Business Festivalt, ahol több mint kétszáz állásajánlattal harminc cég lesz jelen az ország vezető vállalatai közül. A Corvinus az álláslehetőségek mellett szakmai előadásokkal, karriertanácsadással, workshopokkal és fesztiválprogramokkal is várja a látogatókat.

Az eseményen a banki, pénzügyi, tanácsadói, FMCG (napi fogyasztási cikkek) szektorokból érkező cégekkel találkozhatnak az érdeklődők. Gyakornoki, pályakezdő és senior pozíciók és szakmai gyakorlati helyek között is lehet böngészni. A rendezvényhez applikáció is tartozik, az állásokra egyszerűen, az ott generált egyéni QR-kóddal is lehet jelentkezni. A nem aktív álláskeresőknek is hasznos lehet eljönni, mert a két nap alatt összesen nyolc szakmai előadáson, kerekasztal-beszélgetésen – például a kudarctűrés, változásvezetés, CEO-vá válás témájában –, önéletrajz-írási és karrier-tanácsadáson, de akár nyereményjátékon is részt lehet venni. A kiállítók mellett az egyetemi Alumni és HR, a University Business Club és a Studium Generale corvinusos diákszervezetek standjai is megtalálhatóak majd.

 

 

A Corvinus aktív hallgatókra, alumnikra és külsős érdeklődőkre is számít, összesen mintegy 7-8 ezer látogatót vár a rendezvényre. A kiállítók: Agoda, BDO Magyarország, Deloitte, Eaton, EFS Unternehmensberatung GesmbH, Egon Zehnder, ExxonMobil, EY, Focus Audit, Henkel, K&H Bank, Kontron, KPMG, KSH, Magyar Bankholding, Miniszterelnöki Kabinetiroda, MOL, Morgan Stanley, MVM, NIX, P&G, Pénzügyminisztérium, Philip Morris, Raiffeisen Bank, Reddal, Roland Berger, SPAR Magyarország, Thermo Fisher, Zyntern. Még több információért érdemes a Corvinus karrierexpójának Facebook-eseményét követni.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

„Mit lájkol a gyerek?” – A szülőket segíti az NMHH új kiadványa

A közösségi médiafelületek használata ma már a fiatalok mindennapjainak részévé vált, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelt figyelmet fordít az ezen felületek kínálta lehetőségekre és kockázatokra. 

2024. július 26. 16:32

Magasabb ponthatárok mellett több mint 4400 elsőéves jutott be a Széchenyi-egyetem minőségi képzéseire

Összesen 4409 elsőéves kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen szeptemberben. A ponthatárok a szakok jelentős részén emelkedtek a tavalyihoz képest, van olyan, amelyre 487 ponttal lehetett csak bejutni. Mindez azt mutatja, hogy felkészült hallgatók érkeznek az intézmény magas színvonalú képzéseire.

2024. július 26. 12:18

A HONOR 200 Pro és a mesteri fotózás: fejlődés a Studio Harcourt hagyatékával

Rengeteg ikonikus személyiség mögött ott rejlik egy olyan portré, amely nemcsak a személy lényegét ragadja meg, hanem az örökségét is megörökíti. A hírességektől a politikusokig a portrék alakították a történeteket és magáról az emberiségről alkotott képünket. 

2024. július 26. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55