Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

forrás: Prím Online, 2023. június 2. 09:54

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

Ahogy egyre többen ismerkednek meg a digitális detoxszal, úgy nő az érdeklődés a klasszikus telefonok iránt: a Nokia telefonokat gyártó HMD Global jelentése szerint 2022-ben a Flip telefonok piaci részesedése megduplázódott az előző évhez képest, és további növekedés várható 2023-ban. A felhasználókban fokozatosan nő a hajlandóság arra, hogy félrerakják az okostelefonjukat, és több időt töltsenek offline: az USA-ból induló, Z és Y generáció által kiváltott trend az előrejelzések szerint a következő öt évben csak Észak-Amerikában 5%-kal fogja megnövelni a klasszikus telefonok piacát.*

 

„Az elmúlt időszakban megugrott az érdeklődés a klasszikus telefonok iránt. Úgy gondoljuk, hogy a fellendülés az értesítések, közösségimédia-posztok és egyéb üzenetek szüneteltetése iránti igényből fakad: az emberek egyszerűségre, több személyes kapcsolódásra, több elmélyülésre és egyszerűen csak megszakítások nélküli beszélgetésekre vágynak. Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy szép pillanatot pont egy hirtelen felvillanó értesítés rontott el. Pont ezért hoztuk vissza a Nokia 2660 Flipet: hogy visszaadjunk az embereknek ezeket a fontos, szép pillanatokat.” – mondta Lars Silberbauer, a HMD Global marketingigazgatója.

 

Az eredeti Nokia 2660 Flip 2007-ben jelent meg, az első kihajtható Nokia telefon pedig 1998-ban – 25 évvel az első Nokia Flip-telefon megjelenése után most pedig már egyre többen korlátoznák a képernyő előtt töltött idejüket, hogy újra kapcsolatba léphessenek egymással, önmagukkal és környezetükkel.**

 

 

A megújult Nokia 2660 Flip esztétikus és strapabíró külsővel érkezik, a kihajtható kialakításnak köszönhetően a hívások végén pedig újra átélheted világ egyik leglazább mozdulatát, az összecsukást. A hátsó kamerával visszahozhatod a 2000-es évek esztétikáját, az egyetlen töltéssel heteket átvészelő akkumulátor, kiegészülve a SMS- és hívásfunkcióval pedig tökéletes társad lesz a digitális detox során.

 

Ár és elérhetőség

 

A megújult Nokia 2660 Flip Pop Pink színben július végétől és Lush Green színben júniustól lesz elérhető Magyarországon, 32 990 forint ajánlott fogyasztói áron.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HMD számára minden az emberi innovációról szól

A HMD leleplezte, milyen lesz az élet a Human Mobile Devices új dimenziójában. A HMD célja, hogy olyan telefonokat készítsen, amelyek megfizethetőek, gyönyörűek, trendik és otthon javíthatóak. Leegyszerűsítve: abban segítenek, hogy mindez egyszerre elérhetővé váljon, megfizethető áron. Olyan készülékeket gyártunk, amelyek segítenek leküzdeni a globális technológiai kihívásokat, mint az e-hulladék kérdése, és az úgynevezett „digitális kiégés”, ami egy vészesen terjedő jelenség napjainkban. Tehát minden tekintetben jobbá teszik a felhasználói élményt.

2024. február 26. 12:53

A HONOR most már Európa 5 legsikeresebb okostelefon márkáinak egyike!

2023 utolsó negyedévében az európai okostelefon-értékesítés mérsékelten ugyan, de 3%-kal csökkent éves szinten, a HONOR azonban bámulatos, 116%-os növekedéssel zárta az évet. 

2024. február 25. 15:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07