Itt a Sandberg legújabb mikrofonja és nagy felbontású webkamerája

forrás: Prím Online, 2023. július 15. 10:35

A Sandberg bemutatta legújabb 360 fokos zajcsökkentő mikrofonját és 1080P felbontású, kifejezetten játékosoknak tervezett webkameráját.

 

Streamer USB Webcam Pro Elite – Légy láthatóbb, mint valaha!

A dán Sandberg, az iskolákban, otthoni irodákban és tárgyalótermekben való használat webkamerák gyártásában szerzett többéves tapasztalata alapján tervezte meg a legújabb, kifejezetten a játékosoknak szánt webkameráját. A Sandberg Streamer USB Webcam Pro Elite tökéletes streameléshez, játékhoz vagy akár konferenciabeszélgetésekhez, legyen szó üzleti vagy baráti egyeztetésekről.

Az új, kompakt webkamera Full HD 1080P felbontást biztosít szuper éles képpel 30 FPS-el, vagy 720P felbontást 60 FPS-el. A Streamer USB Webcam Pro Elite olyan extra funkciókat is kínál, mint az autófókusz és az automatikus fénykorrekció, így biztosítja a kiváló képminőséget még rossz fényviszonyok között is, mint például egy tipikus gamer szobában, ahol gyenge a megvilágítás. Maga a kamera egy fénygyűrű közepén helyezkedik el és érintéssel vezérelhető. A kamera beépített zajcsökkentős sztereó mikrofonja pedig lehetővé teszi az optimális hangvisszaadást, így a játék során minden csapattárs kiválóan fog hallani.

A Streamer USB Webcam Pro Elite a professzionális konferenciakamerákban használt EPTZ-vel is rendelkezik, így a felhasználók egy távirányító segítségével pásztázhatnak, megdönthetik a kamerát és akár zoomolhatnak is. Ez kifejezetten könnyebbséget jelent a játékosoknak, hiszen rendkívül egyszerűen beállíthatják a kamerát akár játék közben is.

Erling Hoff Petersen, a Sandberg A/S értékesítési igazgatója így nyilatkozott az új kameráról: „Nyilvánvalóan az esportra gondoltunk, amikor ezt a kamerát terveztük. Több ezer egyéb felhasználásra szánt webkamerából származó tudást használtunk fel, hogy a játékosok által kívánt funkciók megfelelő kombinációját hozzuk létre. Az eredmény egy igazán jó webkamera, amely alkalmas a streaming bármilyen formájára.”

 

  

SpeakerPhone Bluetooth+USB – 360°-os mikrofon a tiszta hangzásárt!

A Sandberg USB Speakerphone rugalmas és hordozható audiomegoldás online megbeszélésekhez. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell a számítógép USB-portjához, vezetékkel vagy vezeték nélküli Bluetooth-on keresztül, és máris használatra kész az eszköz, ami hangszóróként és mikrofonként is funkcionál egyszerre.

A Bluetooth funkció azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók más mobileszközökkel is használhassák videós és normál beszélgetésekhez egyaránt, így a Speakerphone tökéletes alternatívája lehet egy headsetnek az otthoni irodában vagy a munkahelyi tárgyalóban. 

Martin Hollerup, a Sandberg vezérigazgatója sok értekezletet tart, amely során rendkívül fontos, hogy minden résztvevőt megfelelően halljanak. A hagyományos, webkamrába épített mikrofonok használata során előfordulhat, hogy a kamerához közelebb ülő személyt megfelelően lehet hallani, azonban aki távolabb, az asztal másik végén ül, már nem. Ezért is alkotta meg a Sandberg az új Speakerphonet, ami kiküszöböli ezt a problémát.

A Speakerphone 360°-os zajcsökkentő mikrofonnal rendelkezik, amely akár 3 méter távolságból is képes felvenni a hangokat, hogy kristálytiszta hangkivetítéssel, teljesen visszhangmentesen hallhassák a résztvevőket. Továbbá a beépített visszhangszűrővel rendelkező hangszórónak köszönhetően a tárgyalóban ülők is kiváló minőségben hallhatják a másik felet.

Kulcsszavak: webkamera mikrofon Sandberg

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung a Galaxy AI jövőképét mutatja be legújabb készülékein az MWC-n

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

2024. február 27. 12:53

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Retro időmérővel ünneplik a Casio karóra részlegének 50 éves fennállását

A CASIO újra kiadta legendássá vált Casiotron QW02 karórát, amely a világ első automatikus naptárfunkcióval ellátott időmérő szerkezete volt. Az újdonság a TRN-50-es típusszámot viseli, utalva arra, hogy a Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A modell limitált, négyezer darabos példányszámban került forgalomba.

2024. február 21. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30