Videójátékosokra specializált felületet mutat be a Samsung

forrás: Prím Online, 2023. július 18. 11:25

A Samsung bemutatja a Gaming ajánlatokat. A videójátékokra és a gaming életstílusra szabott felület a hivatalos Samsung webáruházon keresztül, több mint 30 országban, köztük Magyarországon is elérhető.

A platform egy helyen kínál mindent, amire egy gamernek szüksége lehet. A felhasználók könnyedén böngészhetik a játékra optimalizált termékek széles választékát és ugyanezen a felületen akár meg is vásárolhatják a kiválasztott okostelefont, televíziót, gaming monitort, vagy nagy teljesítményű SSD-t. Az egyéni felhasználói igényekhez igazodva a portál számos, játékokkal kapcsolatos tartalmat is kínál: elérhetők kedvezmények, különleges ajánlatok, valamint olyan eszközhasználati ötletek, amelyek még élvezetesebbé tehetik a játékélményt.

 

A gamerek fele multi-platform játékos, vagyis egynél több eszközt használ játékra, és hetente átlagosan 16 órát tölt online, videó- vagy mobiljátékkal, mutat rá az Accenture* 2021-es tanulmánya** . A kutatásból kiderül, hogy a gamerek az aktív játékidőn felül hetente átlagosan nyolc órányi játékkal kapcsolatos videótartalmat fogyasztanak és hat órát töltenek gamer közösségekben.

 

Ezekre a felhasználói szokásokra reagálva alakította ki a Samsung a Gaming ajánlatokat, ahol nemcsak az aktuális termékekről és eszközökről szóló információt teszi elérhetővé, hanem nemzetközi szakértői véleményeket is megoszt. 

 

 

 

„A videójáték már nem kizárólag egy kikapcsolódási forma, hanem a felhasználók életmódjának meghatározó részévé vált, különösen az Y és a Z generáció esetében – mondta Evelyn Kim, a Samsung Electronics D2C Center ügyvezető alelnöke. – Számos lépést teszünk annak érdekében, hogy a felhasználóknak kiváló játékélményben lehessen része, a kiválasztástól egészen a használatig. Törekszünk arra, hogy olyan környezetet biztosítsunk, amelyben egyszerű eligazodni és élvezetessé válik a játékokkal kapcsolatos termékek megvásárlása is.”

 

Az oldalon elérhető többek között a nagy teljesítményű Snapdragon 8 Gen 2 chipjével és 5000 mAh akkumulátorral kifejezetten mobiljátékra optimalizált Galaxy S23 Ultra okostelefon, valamint a legújabb Neo QLED TV. Továbbá megtalálható a felületen az Odyssey OLED G9 monitor, amely a 49 colos hajlított OLED képernyőjével magával ragadó felhasználói élményt nyújt, a zökkenőmentes játékélmény eléréséhez pedig a 990 PRO SSD, amely akár 7450 és 6900 MB/s szekvenciális olvasási és írási sebességet biztosít a PlayStation és a DirectStorage PC-játékok gyorsabb betöltéséhez.

 

Tekintettel arra, hogy a videójátékipar egyike a folyamatosan növekvő ágazatoknak, a Samsung számos tevékenységgel igyekszik biztosítani vezető szerepét, beleértve a játékokkal kapcsolatos termékei és szolgáltatásai versenyképességének erősítését is. A Samsung Gaming ajánlatok elindítása kulcsfontosságú lépés, amely előkészíti az utat a további növekedéshez. 

 

_________________________

*Az Accenture egy globális IT-szolgáltató vállalat, amely üzleti- és stratégiai tanácsadást, szakértői digitális- és technológiai megoldásokat, valamint outsourcing tevékenységeket kínál több mint 7000 ügyfelének világszerte.

**Gaming: The next super platform c. tanulmány, amelyet 2021-ben publikált az Accenture IT-szolgáltató vállalat: https://www.accenture.com/us-en/insights/software-platforms/gaming-the-next-super-platform

Kulcsszavak: Samsung videojáték

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3000 gólyapár fészkelhet idén az E.ON oszlopain

A gólyák augusztusban vonultak dél felé, a korai tavasz pedig már március elején hazahozhatja őket. A vonulásukat követő őszi és téli hónapokban tud az E.ON a madarak zavartatása nélkül beavatkozni a hátrahagyott fészkek környékén, ezért erre az időszakra esik a legtöbb madárbarát hálózati átalakítás. Azt, hogy pontosan hol kell a madarak érdekében beavatkozni, azt az E.ON, a nemzeti parkok, és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) szakemberei közösen határozzák meg.

2024. február 24. 15:14

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Tudd meg mi a különbség a NAS, a DAS és a SAN között!

Manapság több száz különböző típusú tárolómegoldás létezik, azonban a technológia fejlődésével napról napra, szignifikánsan nő a nagyobb tárhely iránti igény. Az USB-merevlemezek és a nyilvános felhőszolgáltatások mellett a dedikált személyes tárhely létrehozása és a megfelelő biztonsági mentési megoldás bonyolultabb választásnak tűnhet. Szintén nehézséget okozhatnak a DAS, a NAS és a SAN elnevezések is, amelyek nagyon hasonlóak, viszont eltérő funkcionalitással rendelkeznek.

2024. február 24. 11:57

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. 

2024. február 24. 10:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07