Szeptemberben indul a Samsung európai tréningje gamereknek

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 20. 19:53

A Samsung egy különleges képzési programot indít, amely a gamereket támogatja készségeik fejlesztésében – függetlenül attól, hogy kezdők vagy professzionális játékosok. Az idén indított Gaming ajánlatok oldalon elérhető Mutasd meg, mit tudsz! felületen és a Samsung YouTube-csatornáján elismert gamerek és népszerű tartalomgyártók látják el tanácsokkal a felhasználókat, akik továbbá exkluzív betekintést nyerhetnek az új termékek palettájára.

A felhasználók a legprofibb játékosok és tartalomgyártók meglátásait és szakértői iránymutatásait sajátíthatják el a Samsung „Mutasd meg, mit tudsz!” globális felületén és a vállalat nemzetközi YouTube-csatornáján. A felületen interaktív tréningekhez csatlakozhatnak a résztvevők, emellett pedig videós workshopok, oktatóanyagok és további gaming tartalmak támogatják őket abban, hogy még jobb játékosokká válhassanak. A kezdeményezés részeként a legújabb Samsung-készülékeket és a vállalat gaming technológiára irányuló fejlesztéseit is megtekinthetik az oldal látogatói.

 

A nemzetközi gaming felületen elérhető Level Up Gamer képzés szekcióban a gamerek olyan trükköket, tippeket és titkos megoldásokat leshetnek el, amelyekkel győzedelmeskedhetnek minden ellenség felett a Diablo Immortalban vagy megtudhatják, miként fejlődhetnek a World of Warcraft-ban.

 

A Level Up minden gamer számára videojátékok széles választékát kínálja okostelefonokon, asztali számítógépeken és konzolokon egyaránt, legyen szó alkalmi vagy a legelhivatottabb játékosokról.

 

„A Samsung célja, hogy minden olyan eszközt és tudást a felhasználók kezébe adjon, amellyel még élvezetesebbé válik számukra a játékélmény. A Gamer képzés Európa-szerte rengeteg embernek segíthet abban, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból és még jobban elmerüljenek a virtuális világokban – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetője. – Nagy örömünkre szolgál, hogy fantasztikus trénerekkel és tartalomgyártókkal dolgozhatunk együtt, többek között Randolph-fal is. Az Activision Blizzard partnersége kiemelt jelentőségű számunkra, hiszen közös célunk, hogy a feltörekvő gamerek új generációját felkaroljuk és ösztönözzük. A Mutasd meg, mit tudsz! program bárki számára elérhetővé teszi és segít részesévé válni a gaming világnak és közösségnek, és olyan tudással vértezi fel a felhasználókat, amellyel megalapozott döntéseket hozhatnak a játékhoz szükséges technológiával kapcsolatban. A gaming így hosszú távon egyre fontosabb részévé válhat az európai kultúrának.”

 

 

A Level Up szekcióban az alábbi professzionális gamerek és tartalomgyártók tartalmai segíthetnek a felhasználóknak:

– QueenE: gyakorlott, szórakoztató, az Overwatch 2 szakértője. Az Egyesült Királyságban élő svéd streamer híres lényeglátó megjegyzéseiről és ötletes tanácsairól. A 2018-as Overwatch World Cup svéd csapatát vezette, az IeSF Starcraft 2 világbajnokságon harmadik helyen végzett (női szekcióban).

AnnaCakeLIVE: elkötelezett, népszerű Twitch-streamer. Sziporkázó személyiségével és virtuóz játékával a Diabloban elbűvöli a nézőket. Jelenleg Frankfurtban, Németországban él.

LittleMoTAC: Jelenleg is aktív Overwatch 2 streamer, a sokszínűség és befogadás lelkes szószólója, a gaming világ változatosságért és kiegyensúlyozottabb ábrázolásért küzd.

Rage Darling: Karizmatikus World of Warcraft tartalomgyártó, aki szenvedélyesen, nagytudással és befogadó megközelítésével magával ragadó és lelkesítő élményt nyújt.

 

Azok, akik gaming felszerelésük tökéletesítésére törekszenek, a Gamer képzés hardverszekciójában kaphatnak tanácsot, legyen szó például a legmegfelelőbb gaming tévé megkereséséről, az asztali számítógép személyre szabásáról, a videókártyák cseréjéről vagy a legjobb SSD-kártya felfedezéséről. A felület minden felhasználót releváns információkkal lát el egyaránt a számítógépes vagy konzolos videójátékok esetében.

 

A szekció hardverszakértője Alex Brooks a TechFlow-tól, a vérbeli tech-ínyenc, aki aprólékos beszámolóiról és informatív oktatóanyagairól híres, ezt többek között 460 ezres közösségi követőtábora is bizonyítja.

 

A Gamer képzéssel, a vállalat azt a szellemiséget képviseli, hogy nincs egyetlen meghatározható gamertípus, hanem egy sokszínű, pezsgő és folyamatosan növekvő közösség formálódik. A Samsung ezért olyan eszközöket fejlesztett ki, amelyekkel minden gamer személyre szabhatja felszerelését ízlésének és igényeinek megfelelően, hogy valóban lehengerlő élményben lehessen része.

 

A Samsung gaming stratégiáját többek között az alábbi Samsung-készülékek tükrözik 

– Odyssey OLED G9 monitor: a készülék a vállalat történetének első DQHD felbontású, 32:9 képarányú OLED képernyőjével rendelkezik. A Neo Quantum Processzor Pro lenyűgöző részletességű képminőséget biztosít, mesterséges intelligencia használatával pedig kielemzi, hogy a kép mely része igényel feljavítást. 

– Galaxy S23 Ultra okostelefon: a készülék a piac egyik leggyorsabb processzorával, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chippel felszerelt. Az okostelefon 928,1 GB méretű tárhellyel, és akár 25 órás akkumulátorkapacitással rendelkezik LTE és Wi-Fi lejátszás esetén.

– 65 colos Neo QLED 4K HDR Smart TV: a készülék Quantum Matrix technológiája mini LED-ekkel hihetetlenül tűéles képet biztosít. A Neural Quantum 4K processzor pedig mesterséges intelligenciát és 20 neurális hálózatot használ a hang, a fényerő, a színek és az élesség optimalizálásáért.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nemzetközi formatervezési díjat nyert a Continental gumiabroncsa

A Continental UltraContact NXT gumiabroncsát különleges oldalfal kialakításáért arany fokozatú elismeréssel jutalmazta az International Design Awards 2023 (IDA) zsűrije a "Járművek és közlekedés / Autós tartozékok" kategóriában. Az akár 65 százalékban megújuló, újrahasznosított, és újrahasznosításra alkalmas anyagokat tartalmazó nyári abroncs a Continental eddigi legfenntarthatóbb terméke.

2024. február 27. 09:55

Országos sikert aratott a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata a távközlési versenyen

Első helyezést ért el a győri Széchenyi István Egyetemet és annak SZESAT Interdiszciplinális Szakkollégiumát képviselő hallgatói csapat, a SZEppelin a Nagy Lajos egyetemi távközlési konstrukciós emlékversenyen. A fiatalok a mobiltávközlési cégek méréseinek modernizálását és költséghatékonyságnak növelését elősegítő karbonsemleges mérőléghajót terveztek.

2024. február 26. 21:07

Fejlett audovizuális lehetőségek és lenyűgöző hardver egy kompakt, stílusos csomagban

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

2024. február 26. 20:24

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07