Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 23. 10:23

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

 

A Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 egyedi funkciói

 

A Try Galaxy platformmal a felhasználók egy hasznos útmutatóhoz juthatnak. Úgy fedezhetik fel az alkalmazásokat és a különböző widgeteket, mintha azokat egy Galaxy-telefon kezdőképernyőjén tekintenék meg, valamint kipróbálhatják a Samsung Galaxy további újító és egyedülálló funkcióit is. A továbbfejlesztett alkalmazás elsősorban a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 készülékek, valamint a One UI 5.1.1 szoftver legfontosabb funkcióit emeli ki:

• FlexCam élmény: a felhasználók a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 egyedülálló FlexCam üzemmódjával megtapasztalhatják, miként tárhatnak elénk új lehetőségeket a hajlítható készülékek. A funkciónak köszönhetően különböző kreatív szögekből örökíthetjük meg az igazán emlékezetes pillanatokat, továbbá a megnövelt fedlapi kijelzőnek köszönhetően rendkívül gyorsan készíthetünk szelfiket, és azonnal ellenőrizhetjük is a Galaxy Z Flip5 készüléken. 

• Lenyűgöző képernyő és zökkenőmentes multitasking: a felhasználók két készülék egymáshoz csatlakoztatásával hozhatnak létre egy olyan képernyőfelületet, amely a Galaxy Z Fold5 robusztus, nagyképernyős formavilágát szemlélteti. A videóbemutatók segítségével megismerhetik a teljes, kihajtott képernyőn történő egyedülálló tartalomfogyasztást.  Felfedezhetik a Húzd és ejtsd funkcióban rejlő hatékonyságot, amely lehetővé teszi a gördülékeny multitaskingot a tartalmak képernyők közötti mozgatása során.

• Összekapcsolt ökoszisztéma: A felhasználók megismerhetik a Galaxy ökoszisztéma nyújtotta lehetőségeket, beleértve a közeli és távoli eszközök közötti Gyorsmegosztás funkciót. A Samsung Health alkalmazásban a párosított Galaxy Watch okosóráról származó adatok segítségével elemezhetik testösszetételüket, valamint elmerülhetnek a Galaxy eszközök által kínált egyéb izgalmas lehetőségekben, mindezt a One UI 5.1.1 zökkenőmentes felületén.  

Öt nyelvvel bővül a Try Galaxy alkalmazás

 

A Try Galaxy-t 2022-es megjelenése óta több mint hétmillió alkalommal használták. Az alkalmazás hamarosan már 20 nyelven**  lesz elérhető. Magyar, koreai, cseh, latin-amerikai spanyol és orosz nyelvvel bővül szeptemberben annak érdekében, hogy világszerte még több nem Galaxy-felhasználót elérhessen. A Try Galaxy élmény egy egyszerű QR-kód beolvasásával érhető el. 

 

_____________________

*A Try Galaxy alkalmazás csak a 2016. szeptember 16-án, vagy azt követően megjelent iOS-eszközökön futtatható Safari böngészővel működik. 

**Az alkalmazás eddig angol, arab, francia, német, indonéz, japán, kínai, olasz, német, portugál, spanyol, svéd, török, vietnámi nyelveket támogatta, hamarosan pedig további öt nyelven – köztük cseh, koreai, latin-amerikai spanyol, orosz és magyar nyelven érhető el.  

Kulcsszavak: Samsung okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30