Adó- és pénzgazdálkodás. Minden forint számít!

forrás: Prím Online, 2023. október 6. 17:21

Kevesebb megrendelés érkezik? A költségek pedig tovább növekednek? Sok cég él most ebben a helyzetben. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Adó- és pénzgazdálkodás. Minden forint számít!” című konferenciájának előadói elmondják, hogyan tartható fenn a cég, ha a költségek az infláció miatt drasztikusan növekednek, a bevételek, megrendelések pedig a recesszió miatt csökkennek.

Lehetetlennek tűnő feladat? Pedig még egy darabig szembe kell nézni az üzleti szektor szereplőinek a megrendelések megritkulásával. S nincs vállalkozást támogató vissza nem térítendő EU-pályázat sem.

 

Egyik megoldás: spórolni, ahol lehet! Például az adórendszerünkben fellelhető kedvezmények igénybevételével, a béren kívüli juttatások használatával, az energiaköltségek minimálisra csökkentésével, a megosztásos gazdaságra áttéréssel stb.

 

Másik megoldás: pénzt, vagyont tartsuk értékálló befektetésekben! Ha van eladható és nélkülözhető ingatlan, vagyontárgy, váljunk meg tőle vagy hasznosítsuk!

 

A társasági törvényben, cégcsoportosulásokban is nagyobb a cégbiztonság. Használjuk ki a devizában fizetés lehetőségeit!

 

 

A konferencia előadói sok használható megoldást tárnak a kkv-döntéshozók elé, mely szektortól függetlenül segít a recesszióban is szilárdan működni. 

 

Sok megoldás létezik. Az orrunk előtt van. Csak észre kell venni.

 

A konferencia előadói sok használható megoldást tárnak a kkv-döntéshozók elé, mely szektortól függetlenül segít a recesszióban is megvetni a lábunkat.  Biztosan tudnak mondani olyat, ami eddig elkerülte a figyelmüket. De most jól jön egy új ötlet pénzünk, vagyonunk értékállóságának megóvására.

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Adó- és pénzgazdálkodás – Minden forint számít!” című hibrid konferenciáján november 2-án várjuk azokat az üzleti döntéshozókat, akik a recesszióban a cégvagyon értékállóságának megóvására keresnek megoldásokat.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól majd 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: október 19.

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/adoespenzgazdalkodas/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vállalati adatokon tanított generatív AI: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából. 

2024. február 27. 18:59

Hogyan járul hozzá a digitalizáció az energiaköltségek csökkentéséhez?

A digitalizáció már elkerülhetetlen, legyen szó akár irodáról, akár oktatási intézményről. Az átállást erősen sürgeti az egyre inkább elterjedő környezettudatos trend, de nyomós érv mellette az energiaárak kiugróan magas megemelkedése is. Hogy milyen eszközökben érdemes gondolkodnunk és azok milyen megtérülést hozhatnak már néhány éven belül, abba Herczog Gábor, a Legamaster magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Urbán Tamás vizuáltechnika üzletágvezető nyújtott betekintést.

2024. február 27. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30