SimpleTrends Konferencia: ahol a jövő üzleti trendjei és a ma e-kereskedői találkoznak

forrás: Prím Online, 2023. október 16. 11:28

A vállalkozásoknak nem csak az offline, hanem az online stratégiákra is összpontosítaniuk kell, különösen, mivel a magyar felnőttek háromnegyede rendszeresen vásárol online. Az OTP Mobil azért, hogy támogassa a vállalkozásokat az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logisztika témákban, október 18-án megrendezi a SimpleTrends Konferenciát. Az esemény lehetőséget biztosít a legújabb digitális trendek, technológiák és stratégiák megismerésére és megosztására. 

2023-ban már vitathatatlan, hogy mindennapi életünk nagy részét a digitális térben éljük, az e-kereskedelem és az online piacterek feltörekvése is egyre szembetűnőbb*  – ennek megfelelően a vállalkozásoknak is alkalmazkodniuk kell. Az OTP Mobil idei felmérése**  rámutatott, hogy a 18-65 éves magyarok háromnegyede legalább évente néhány alkalommal vásárol online, havonta több mint harmaduk, és 17 százalék legalább hetente tesz így.

 

A gyors tempóban változó és fejlődő piaci környezetben való sikeres működéshez a vállalkozásoknak elengedhetetlen, hogy tisztában legyenek a digitalizáció, az automatizáció, a mesterséges intelligencia, az informatikai biztonság és a digitális pénzügyekkel kapcsolatos legújabb irányokkal.  Az OTP Mobil elkötelezett amellett, hogy támogassa a vállalkozásokat a digitális transzformáció útján.

 

 

„Emiatt döntöttünk úgy, hogy október 18-án, megrendezzük a SimpleTrends Konferenciát, amely egyesíti az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logisztika területeit és célja, hogy a résztvevők naprakész és értékes tudással gazdagodjanak. Az esemény platformot kínál a vállalkozások számára, hogy megosszák és megismerhessék a legújabb trendeket, technológiákat és stratégiákat, amelyek segíthetnek nekik versenyelőnyt szerezni a gyorsan változó üzleti világban. Ebben szeretnénk támogatni a SimplePay fizetési rendszerét használó partnereinket, ezért közülük az első 300 regisztrálónak térítésmentesen biztosítunk belépést a konferenciára” – nyilatkozta Szabó Gergő, az OTP Mobil marketing vezetője. 

 

Az eseményen 40 előadást és 4 kerekasztal-beszélgetést hallgathatnak meg a résztvevők, akik így bepillantást nyerhetnek a jövő üzleti trendjeibe. Olyan előadók osztják meg tudásukat és tapasztalataikat, mint Fáykiss Péter az MNB Digitalizációs Igazgatóság Igazgatója, Pintér Róbert a Digiméter vezetője, Bánhegyi Zsófia Szerencsejáték Zrt.-től, Wolf Gábor, a Marketing Commando vezetője, vagy Tomán Szabina, a Toman Lifestyle Kft. alapító-elnöke. 

 

Az OTP Mobil nemcsak a konferenciát szervezi, hanem ezen túl a SimpleTrends Podcastot is életre hívta, amelyen keresztül értékes információkkal és tudással szolgálnak a vállalkozások számára. Valamint a Simpletrends.hu oldalon további hasznos információkat osztanak meg a kereskedőkkel, melyek segíthetik őket saját vállalkozásuk fejlesztésében. 

 

_____________________

*https://www.ksh.hu/stadat_files/ikt/hu/ikt0019.html 

**Az OTP Mobil felméréséről: Online kérdőíves felmérés a 18-65 éves magyar lakosság körében. Minta: 1200 fő, nem, kor, iskolai végzettség és régió szerint reprezentatív. Az adatfelvétel ideje: 2023. június 16. – július 3.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vállalati adatokon tanított generatív AI: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából. 

2024. február 27. 18:59

Hogyan járul hozzá a digitalizáció az energiaköltségek csökkentéséhez?

A digitalizáció már elkerülhetetlen, legyen szó akár irodáról, akár oktatási intézményről. Az átállást erősen sürgeti az egyre inkább elterjedő környezettudatos trend, de nyomós érv mellette az energiaárak kiugróan magas megemelkedése is. Hogy milyen eszközökben érdemes gondolkodnunk és azok milyen megtérülést hozhatnak már néhány éven belül, abba Herczog Gábor, a Legamaster magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Urbán Tamás vizuáltechnika üzletágvezető nyújtott betekintést.

2024. február 27. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30