Hivatalosan is megnyitja a Black Friday szezont a MediaMarkt

forrás: Prím Online, 2023. október 26. 11:26

A MediaMarkt idén negyedik alkalommal jelentkezik egy teljes hónapon át tartó Black Friday akcióval: egész novemberben, minden héten megújuló ajánlatokkal várja a vásárlókat. Idén először a műszaki áruházlánc különleges lehetőséget biztosít a tudatos, kiemelt időszakra előre készülő vásárlóinak: mindenki, aki felregisztrál a MediaMarkt Black November VIP listájára október 25 és november 2-a között, további kedvezményekben és kiemelt ajánlatokban részesülhet.

Ahogy az a MediaMarkt legutóbbi kutatásából is kiderült, nem az impulzus vásárlások időszakát éljük. A tudatos költségtervezés és a kiadásaink racionalizálása az első a mindennapi döntéseinknél. Az év kiemelt időszakában éppen ezért sokan készülnek olyan eszközök, műszaki cikkek beszerzésére, amit akár egész évben halogattak. Tavaly az energiahatékonyság volt az elsődleges mozgatórugója a háztartási nagygépek cseréjének, és bár az energiahatékonyabb eszközökért való rohamról idén már nem beszélhetünk, továbbra is sokakat a korszerűsítés vagy az elromlott eszköz pótlása vezérel az új készülék beszerzésénél, a másik fő motiváló tényező pedig a szórakozás, kikapcsolódás.

 

 

„Felméréseink szerint bár visszafogottabb forgalom várható, mint az ezt megelőző évben, de a Black Friday idén sem marad el.  A többség a karácsonyi kiadásokra spórol, de ez egyben azt is jelenti, hogy kihasználja az ünnepek előtti kedvezményeket az ajándékok beszerzésére. A kutatásunk becslései szerint minden ötödik ember tervezi valamilyen konkrét elektronikai eszköz beszerzését még idén. Elsősorban tv, számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközök, egészségmegőrzésben szerepet betöltő eszközök, valamint a telefonok terén várunk jelentős kereslet élénkülést, de a háztartási nagy- és kisgépek iránti is hagyományosan nagy ilyenkor a forgalom. Az egész hónapon át tartó, hetenként megújuló ajánlatokkal már a kezdetekben is az volt a célunk, hogy a vásárlóinknak több ideje legyen átgondolt vásárlási döntéseket hozni. Az olyan eseteket leszámítva, amikor egy elromlott háztartási gépet kell hirtelen pótolni, az előre nem tervezett nagyobb beszerzések egyre ritkábban fordulnak elő. Többek között ezért is vezettük be idén először az előzetes regisztráció lehetőségét. A célunk ezzel nem csak az, hogy felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy kezdjék el átgondolni, milyen műszaki cikkre lehet még szükségük akár maguknak, akár ajándékként, hanem szeretnénk a tudatos tervezést további kedvezményekkel és különleges, csak a VIP listára felregisztrált vásárlóknak szóló ajánlatokkal is támogatni” – magyarázta az újonnan bevezetett előregisztráció okait a Media Markt Magyarország ügyvezetője, Szilágyi Gábor.

 

Széles termékcsoportra kiterjesztett ajánlatokkal találkozhatunk majd november 3. és 26. között a MediaMarkt áruházakban és az online webshopban. Várhatóan több mint 1000 termék vesz majd részt a hetente frissülő promóciós ajánlatokban. Október 25-én vette kezdetét az előregisztráció a MediaMarkt Black November VIP listájára, és egészen november 2-ig lehet feliratkozni az exkluzív kedvezményekért. A regisztrált felhasználók november folyamán így minden héten új, kizárólag a feliratkozók számára elérhető kiemelt ajánlatokról értesülhetnek.

Kulcsszavak: Black Friday MediaMarkt

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országos sikert aratott a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata a távközlési versenyen

Első helyezést ért el a győri Széchenyi István Egyetemet és annak SZESAT Interdiszciplinális Szakkollégiumát képviselő hallgatói csapat, a SZEppelin a Nagy Lajos egyetemi távközlési konstrukciós emlékversenyen. A fiatalok a mobiltávközlési cégek méréseinek modernizálását és költséghatékonyságnak növelését elősegítő karbonsemleges mérőléghajót terveztek.

2024. február 26. 21:07

Fejlett audovizuális lehetőségek és lenyűgöző hardver egy kompakt, stílusos csomagban

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

2024. február 26. 20:24

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

A HONOR átfogó, mesterséges intelligencia-alapú stratégiát vitt az idei MWC-re

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

2024. február 26. 16:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07