Idén negyedszer lett Családbarát Munkahely a Bridgestone

forrás: Prím Online, 2023. november 3. 17:50

A Bridgestone Tatabánya idén ismét, a vállalat életében negyedjére tudhatja magáénak az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Családbarát Munkahely Pályázat díját. Az abroncsgyár egyik mottója: „Nálunk az ember az első”. A díjat Topolcsik Melinda, a vállalat ügyvezető igazgatója személyesen vette át Hornung Ágnes, családokért felelős államtitkár asszonytól az ünnepélyes átadóeseményen. 

A Bridgestone Tatabánya az elmúlt évek során számos kezdeményezéssel állt elő, hogy támogassa munkavállalói munka-magánéleti egyensúlyát. Az olyan, már-már alapvetéseken túl is, mint a rugalmas munkaidő és a Home Office lehetőségek, számos dolgozói jóllétet célzó megoldást vezetett be a gyár. A "családbarát" munkarend például a termelésben dolgozó kollégáknak biztosít extra szabadnapokat, de a minden munkatársra kiterjedő egészségbiztosítástól a rekreációs, kulturális és egyéb programok szervezéséig számos tevékenységben merül ki a Bridgestone családbarát mivolta. A cég napközi és edukatív nyári táborokat is szervez, melyek célja segíteni a kisgyerekes szülőket a nyári időszakban. A gyermekvállalás és gyermeknevelés támogatásának is fontos szerep jut, az újdonsült anyukáknak például kismama-ajándékcsomaggal kedveskednek. A gyárban egymást érik az egészségmegőrzést támogató aktivitások, emellett külön dedikált hónapot szentelve gondoskodnak a női és férfi egészség kollégák fizikai és mentális jóllétéről is.

 

 

Topolcsik Melinda, a cég ügyvezető igazgatója az elismerés kapcsán így nyilatkozott: „Hiszünk abban, hogy az ember- és családközpontú működés ugyanolyan fontos, mint a versenyképesség vagy a technológiai fejlesztések. Nálunk mindez tettekben is megnyilvánul, és minden hónapban igyekszünk tenni valamit a munkatársainkért, egymásért. Hálásan köszönöm minden kollégának, hogy napról napra közösen dolgozunk egy olyan munkahely megteremtésén, mely igazán családbarát. Az elnyert díj méltó elismerése közös erőfeszítéseinknek."

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tervezettnél gyorsabban halad fenntarthatósági céljai megvalósításával a Schneider Electric

Nagyot lépett előre fenntarthatósági célkitűzései teljesítésében a múlt évben a Schneider Electric, ennek köszönhetően a társaság az eredetileg tervezettnél jobban áll vállalásai megvalósításával. A cég több mint 550 millió tonna CO2-kibocsátás elkerülésében segítette ügyfeleit, a csomagolás közel kétharmadánál pedig már kartonpapírral helyettesítették az egyszer használatos műanyagot.

2024. február 23. 10:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07