Új vezető a Schneider Electric hazai Secure Power csapatánál

forrás: Prím Online, 2023. november 7. 17:11

Benyovszky-Aszódi Katalint nevezeték ki a Schneider Electric Secure Power üzletága hazai csapatának élére.

Az értékesítés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a Schneider Electric-et három éve erősítő Benyovszky-Aszódi Katalint nevezték ki 2023 szeptemberétől a vállalat Secure Power üzletága hazai csapatának élére. A szakember a Szent István Egyetemen szerzett válallkozásszervező-közgazdász diplomát. 

 

Karrierje során az informatikai szektor több jelentős vállalkozásának hazai érdekeltségénél is megfordult különböző pozíciókban. A Hewlett-Packard Hungary-nél 2001-2003 között termékkategória specialistaként dolgozott, majd a következő két évet az Ingram Micro-nál töltötte, ahol a HP képalkotási és nyomtatási termékeinek értékesítéséért felelt. 2006-ban igazolt az IBM hazai leányvállalatához, ahol több pozíciót is betöltött, 2019-es távozásakor a szerverek és adattárolók értékesítéséért felelős menedzserként dolgozott. 

 

Benyovszky-Aszódi Katalin

 

A Schneider Electric csapatához 2020 novemberében csatlakozott, mint a Secure Power üzletág IT-értékesítési csatorna menedzsere. Ebben a pozícióban többek között az értékesítési stratégia kidolgozásáért, a Schneider Electric piaci részesedésének növeléséért, az IT területen dolgozó disztribútorokkal, viszonteladókkal és rendszerintegrátorokkal való kapcsolattartásért és üzletfejlesztésért felelt.

 

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehetem a Secure Power üzletág hazai csapatának vezetését. A Schneider Electric folyamatosan fejleszti a megoldásait az IT piacra és az ipari területekre is. Az energiahatékonyság növelése, a kritikus fontosságú rendszerek biztonságos működtetése a gyorsan változó gazdasági környezetben minden korábbinál fontosabb, üzletágunk ebben nyújt szakértő partnerként megoldást. Egyedülálló adatközponti és hűtési megoldásainkkal, kiváló szakembereinkkel és értékesítési partnereinkkel jelentős mértékben tudunk hozzájárulni ügyfeleink energiahatékonysági és digitalizációs törekvéseihez” – mondta el kinevezése kapcsán Benyovszky-Aszódi Katalin.  

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tervezettnél gyorsabban halad fenntarthatósági céljai megvalósításával a Schneider Electric

Nagyot lépett előre fenntarthatósági célkitűzései teljesítésében a múlt évben a Schneider Electric, ennek köszönhetően a társaság az eredetileg tervezettnél jobban áll vállalásai megvalósításával. A cég több mint 550 millió tonna CO2-kibocsátás elkerülésében segítette ügyfeleit, a csomagolás közel kétharmadánál pedig már kartonpapírral helyettesítették az egyszer használatos műanyagot.

2024. február 23. 10:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07