A Kyndryl a 2023-as év Felelős Munkaadója Magyarországon

forrás: Prím Online, 2023. december 18. 10:14

A Kyndrylt, a világ legnagyobb informatikai infrastruktúra-szolgáltatóját az OFA, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a 2023-as év Felelős Munkaadójának választotta. Az IT vállalat kiemelkedő gyakorlataiért kapott elismerést, ideértve a befogadó kultúra elősegítéséért, amely rugalmas munkavégzést biztosít a munka és a magánélet egyensúlyának érdekében, továbbá prioritásként kezeli a munkavállalói készségfejlesztést.

A Kyndryl további két díjat is átvehetett más kategóriákban, amelyek elismerik a cég képességét költséghatékony és innovatív megoldások kidolgozására és bevezetésére, valamint díjazzák, mint vonzó munkahelyet a 30 év alatti tehetségek számára.

 

Az OFA korábban, 2023. júliusában arany minősítéssel ismerte el a Kyndrylt Felelős Munkaadóként. A minősítés a vállalat kilenc dimenzióban történő értékelésén alapul, amelyek az alkalmazottak jólétére összpontosítanak.

 

 

"A Kyndryl egy emberekre összpontosító vállalat. Az munkatársainktól kapott visszajelzések, együtt a OFA elismerésével, aláhúzzák felelős munkaadói elkötelezettségünket” – mondta Presszer Péter, a Kyndryl Magyarország „Delivery Leadership” alelnöke. "Azonban ez egy út, ahol folyamatosan fejlesztenünk kell munkahelyünket, és kell vállalati kultúránkat. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy olyan vállalat része lehetek, amely ténylegesen tiszteli, fejleszti, értékeli dolgozóit, és gondoskodik embereiről."

 

"A gondoskodással kezelt és elégedett munkaerő létfontosságú szerepet játszik a vállalatok termelékenységének, teljesítményének és versenyképességének fokozásában, miközben hozzájárul a gazdasági növekedéshez. Ugyanakkor úgy véljük, hogy a felelős munkaadók nemcsak a legjobb tehetséget vonzzák, hanem ügyfelek és üzleti partnerek bizalmát is kivívják" – mondta Almási Erzsébet, az OFA vezérigazgatója. "Gratulálunk a Kyndrylnek vezető szerepéhez és felelős munkaadóként való helytállásához, amellyel elkötelezett a munkavállalók jóléte és fejlődése iránt."

Kulcsszavak: Kyndryl +céginfó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30