Ruhaápolásban is otthon van az LG

forrás: Prím Online, 2024. január 7. 10:41

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be új LG Styler ruhaápoló megoldását. A nagynyomású kézi gőzölővel, speciális mozgó vállfaakasztóval (Dynamic Moving Hanger és Dual TrueSteam gőztechnológiával érkező legújabb modell minden korábbinál gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínál a ruhák felfrissítésére a továbbfejlesztett szárító, gyűrődéscsökkentő és páramentesítő funkciókkal. 

Az LG Styler termékcsaládban az idei, új készülék az első, ami egy nagynyomású kézi gőzölőt is magában foglal. Ez a kiegészítő megkönnyíti a gyűrődések csökkentését az ingekről és más ruhadarabokról, így megspórolható a vasalással töltött idő. A felhasználók a gyűrött ruhákat kényelmesen felakaszthatják a Styler ajtajának belsejére, majd a készülék aljában található kézi gőzölőt kiemelve egyetlen gombnyomással elindíthatják azt. A kézi készülék a nagynyomású gőz erejét kihasználva simítja ki és varázsolja puhává a ruhadarabokat, jelentősen csökkentve a vasalás szükségességét.*  Ráadásul a nagynyomású, kézi gőzölő kompakt mérete miatt kényelmesen használható, és a Styler belsejében egyszerűen tárolható.

 

 

Az LG Styler különleges, dinamikusan mozgó vállfaakasztója (Dynamic Moving Hanger) egyedi ápolást kínál a különféle ruhadarabok és szövettípusok számára. A korábbi Styler modellekből ismert mozgó akasztóval ellentétben – amely csak oldalirányban mozgott –, az új rendszer a ruhaápolás terén is gyengéd, mégis hatékony megoldást kínál. Az oldalirányú és kisebb forgó mozgásokra is képes akasztó még hatékonyabb ruhafrissítést, szagtalanítást**, szárítást és gyűrődéscsökkentést is kínál. Az akasztó nagy szerepet kap a Styler ruhafrissítő programjaiban is: a Fine Dust program futtatásakor például percenként akár 350-szer is megrázza a ruhákat, hogy eltávolítsa a nagyméretű és a finom porszemcséket is a ruhákból.*** 

 

 

Az új Styler egyik legnagyobb erőssége a beépített LG Dual TrueSteam technológia. Ez a megoldás nem egy, hanem két gőzgenerátort használ a gőz előállításához, így pontosabban szabályozható a gőzpermet mennyisége és erőssége. A kényes szövetek, például a selyem és a kasmír esetében a rendszer a két gőzgenerátor közül csak az egyiket használja, hogy a gőz áramlása optimális és kíméletes legyen. A Dual TrueSteam technológiának köszönhetően az új Styler speciális, ún. Sanitary programja gondoskodik a ruhák higiénikus tisztán tartásáról, megsemmisítve a baktériumok több mint 99,99 százalékát, illetve további 11 kórokozót.**** 

 

 

Az LG legújabb ruhaápoló megoldása egy beépített ventilátorrendszert is kapott, amely automatikusan keringeti a levegőt a gardróbban, vagy abban a térben, ahol a Styler elhelyezésre került. Emellett a készülék páramentesítő funkcióval is rendelkezik, amely képes akár 10 liter nedvességet*****  összegyűjteni a környezetéből anélkül, hogy a Styler ajtaját ki kellene nyitnia a felhasználónak. A páramentesítő funkció kellemes környezetet biztosít abban a helyiségben, ahol elhelyezik a készüléket, és megakadályozza, hogy a Styler által felfrissített ruhák újra átnedvesedjenek a helyiség párás környezetében.

 

Az új Styler egy ún. nadrágprést és egy továbbfejlesztett nadrágakasztó megoldást használ arra, hogy tökéletesen élére vasalt, gyűrődésmentes szövetnadrágok kerüljenek ki a gépből. A kényelmes használathoz a Styler LCD-érintőképernyője is hozzájárul, amin gyorsan és kényelmesen kiválasztható a megfelelő ruhafrissítési program.

 

 

„Az új LG Styler egy sokoldalú ruhaápolási megoldás, amely gyengéd a különféle szövetekhez, és maximális kényelmet garantál használói számára" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG úttörő márka a ruhaápoló rendszerek piacán, és ezután is folyamatosan fejleszti az LG Styler-t annak érdekében, hogy minden eddiginél könnyebbé tegye a ruhaápolást."

 

____________________________

*A Korea Apparel teszt- és kutatóintézet (KATRI) az új LG Stylerbe beépített nagynyomású kézi gőzölőt egy pamut ingen tesztelte. A látható gyűrődések mennyisége 50 százalékkal csökkent.

**A Korea Apparel teszt- és kutatóintézet (KATRI) az új LG Styler Refresh programját pamut ingen tesztelte a KS K 0891:2014 szabvány szerint.

***Az LG belső teszteredményei alapján az új LG Styler Dynamic Moving Hanger percenkénti fordulatszáma (RPM) a ciklusoktól függően 120 és 350 között mozog. Az eredmény a tényleges használattól és a környezeti tényezőktől függően eltérhet.

****Az Intertek kutatása szerint a Styler Sanitary programja 11 vírustípus 99,99 százalékát semmisíti meg, köztük az influenza A vírusokat (H1N1, H3N2), az influenza B vírust, a szarvasmarhák fertőző rhinotracheitis vírusát (IBRV), a sertések járványos hasmenésének vírusát (PED), a sertés Entero A vírust, a koronavírus OC43-t, a fertőző kutyahepatitisz-vírust, a rotavírust, a hepatitis A vírust és a rhinovírust. A KATRI által nemrégiben végzett kísérlet azt is bizonyította, hogy a Styler Sanitary program hatékonyan semlegesíti az ágyi poloskákat.

*****Az LG belső teszteredményei alapján az LG Styler páramentesítő funkciója 24 óra alatt 10 liter nedvességet gyűjt össze, 27 Celsius-fokos hőmérsékletű zárt térben és 60 százalékos páratartalom mellett mérve (az LG Styler ajtaját 45 fokos vagy annál nagyobb szögben nyitva hagyva). A páramentesítő teljesítmény a felhasználói környezettől függően változhat.

Kulcsszavak: CES 2024 LG Electronics LG

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Retro időmérővel ünneplik a Casio karóra részlegének 50 éves fennállását

A CASIO újra kiadta legendássá vált Casiotron QW02 karórát, amely a világ első automatikus naptárfunkcióval ellátott időmérő szerkezete volt. Az újdonság a TRN-50-es típusszámot viseli, utalva arra, hogy a Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A modell limitált, négyezer darabos példányszámban került forgalomba.

2024. február 21. 14:40

A Sandberg bemutatta legújabb töltőit

A Sandberg, az elektronikai készülékek egyik vezető innovátora bemutatta legújabb töltőit: a MagSafe-kompatibilis ScreenMount Magnet Charger 15W mágneses töltőt, valamint 2 az 1-ben 1xUSB-C 1xUSB 35 W-os gyorstöltőt.

2024. február 21. 11:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07