Környezetbarát flottával ünnepli ötven éves együttműködését a Waberer's Csoport és a Papyrus

forrás: Prím Online, 2024. február 3. 10:22

Magyarország piacvezető komplex logisztikai szolgáltatója fél évszázada lát el szállítási és raktározási feladatokat az egykor helyi vállalatból indult, mára a digitális korszak papír nagykövetévé vált Papyrus-nak. A saját területükön meghatározó két vállalat 2024-ben dedikált, megújult és környezetbarát flottával tervezi ünnepelni 50 éves együttműködését. 

 

A Waberer’s és a Papyrus közös története és öt évtizedes sikeres együttműködése 1973-ban vette kezdetét egy akkoriban úttörőnek számító logisztikai partnerséggel. Ekkor jött létre ugyanis az az alapszerződés a Volán TEFU és az akkori Papíripari Vállalat között, amely egy jelentős közös raktárberuházást foglalt magában Pestlőrincen. A közös befektetés mellett az együttműködés folyamatosan bővült, és új dimenziókat nyitott meg a logisztikai partnerségek terén. A Waberer's (akkor még Volán TEFU) és a Papyrus (akkor Papíripari Vállalat, majd PAPÍRKER és végül Papyrus Hungária Zrt.) közötti kapcsolat nemcsak a raktározási megoldásokra terjedt ki, hanem az évek során számtalan hozzáadott értékű tevékenységet is magába foglalt. Az elmúlt fél évszázad alatt a Waberer's Csoport a logisztikai tevékenységek teljes tárházát biztosította a Papyrus-nak: a direkt és gyűjtőszállítások, a raktározási tevékenységek mellett – többek között – FTL fuvarozást, targonca bérbeadást, furgonos terítést, valamint készpénzkezelési szolgáltatást a mai napig is biztosít a Waberer’s Csoport a piacvezető cégnek.

 

 

Az együttműködés a két nagy múltú vállalat között azonban nem csak a múltra épül, hanem a jövőre is fókuszál, mindketten elkötelezettek a fejlődés és a fenntartható jövő iránt. Ezt a szemléletet tükrözi az elektromos meghajtású járművekkel történő kiszállítások bevezetése, valamint a dedikált flotta 2024-ben tervezett fiatalítása is, melyekkel jelentős CO2-kibocsátás csökkenést kíván elérni a két cég tevékenysége során.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Waberer’s öt évtizedes együttműködést ünnepelhet a Papyrus-szal, hiszen a mai világban példaértékűnek számít egy ilyen szoros és hosszútávú partnerkapcsolat. Együttműködésünk túlmutat az üzleti kapcsolaton, hiszen az évek alatt számos kapcsolódási pont alakult ki a két cég között, és ennek köszönhetően a kölcsönös bizalom is folyamatosan erősödött közöttünk. A Waberer’s Csoport egyik kulcsértéke az ügyfélközpontúság, mert számunkra ügyfeleink elégedettsége az elsődleges. Az, hogy a Papyrus mindig bízott a Waberer’s-ben és megbízható partnerként kezelt bennünket, olyan érték, amiért mindig hálásak leszünk” – mondta Barna Zsolt, a Waberer’s International Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

 

 

Szilágyi Jenő, a Papyrus Hungária Zrt. vezérigazgatója az évforduló és a partnerség kapcsán kifejtette: „A mai gyorsan változó világban ritka az öt évtizedes múltra visszatekintő cég, és még ritkább az ötven évig fennálló, partnerek közötti együttműködés. A Papyrus-nál generációk egymásra átszálló üzenete a stabilitás és a minőség, amit minden partnerünkkel gondosan ápolunk és óvunk. A hosszan tartó kapcsolatok nem a véletlen művei. A Papyrus-nak több vevővel van sok évtizedes együttműködése, amire nagyon büszkék vagyunk. A hosszú kapcsolat jövője viszont a folyamatos megújuláson is múlik. Nekünk fontos a környezetünk jövője, és ebben egyformán gondolkodunk partnerünkkel, a Waberer’s-szel.  Az új közös flotta területén tervezett fejlesztésekkel a környezetünk közös óvása új lendületet ad majd a következő évtizedbe való belépéshez.” 

 

A Waberer's és a Papyrus közötti fél évszázados együttműködés példaértékű a logisztika és a papíripar területén egyaránt.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Helyi rugalmassági piacot tesztelnek Róma villamosenergia-hálózatán

A Róma áramellátását biztosító hálózat csúcsigénye a következő tíz évben várhatóan 2200 MW-ról 3300 MW-ra fog nőni. Ezzel a kihívással nincs egyedül az olasz főváros: a növekvő energiaigények és a megváltozó fogyasztói szokások miatt világszerte és Magyarországon is egyre szükségesebb a villamos hálózatok kapacitásának bővítése.

2024. február 28. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30