Netjegy: feltöltőkártyás internet alkalmanként

forrás Prim Online, 2011. július 5. 12:50

A Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

A feltöltőkártyás konstrukcióban elérhető mobilnet-tarifával napi, heti vagy havi hozzáférést vásárolhatnak a Vodafone ügyfelei. Mivel a Netjegy nem jár fix havidíjjal, és hűségszerződés sem kötődik hozzá, ezért a hozzá kapcsolódó költségek könnyen kiszámíthatók.

A hagyományos feltöltőkártyával, OTP bankautomatán, valamint interneten keresztül feltölthető Netjegy konstrukcióban a felhasználók igényeiknek megfelelően három különböző típusú internetjegy közül választhatnak. A legkisebbel egy, a középsővel hét, míg a legnagyobbal harminc napon át böngészhetik az internetet.

Az 5990 Ft-ba kerülő kezdőcsomag mindent tartalmaz, ami a valódi internet élményhez szükséges: a mobilnet-modemet, egy hét internet-előfizetést 2490 Ft értékben, a felhasználói tájékoztatót és egy SIM-kártyát. Sőt, a Facebook használata az előfizetők számára az év végéig teljes mértékben díjmentes. Ebből kifolyólag a világ legnépszerűbb közösségi oldala még akkor is elérhető, ha a felhasználónak épp nincs aktív internetjegye.

A Vodafone Netjegy kizárólag belföldön használható. Az egyenleg-felhasználási idő lejárta után az ügyfélnek 60 napon belül fel kell töltenie Netjegyét, különben a SIM-kártya inaktívvá válik, és a továbbiakban nem lesz használható. További információ a www.vodafone.hu/netjegy weboldalon található, míg az ingyenesen látogatható oldalakról itt lehet tájékozódni: http://www.vodafone.hu/korlatlanoldalak.
 

Kulcsszavak: UMTS internet Vodafone-hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Ezt a 10 elektromos autót övezi a legnagyobb figyelem 2024-ben

Az elektromos autók a vállalkozások körében is egyre népszerűbbek, egy friss felmérés szerint a hazai cégvezetők közel fele cserélné járműflottáját elektromosra három éven belül. Ezek az új típusú járművek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos benzines vagy dízelüzemű autókkal szemben, a közvetlen gazdasági érvektől kezdve a környezeti fenntarthatóságon át a technológiai lehetőségekig. Mindezek mellett a vállalkozások most jelentős állami támogatást is kaphatnak tisztán elektromos autók beszerzésére. Az ALD AUTOMOTIVE | LEASEPLAN most összegyűjtötte azokat a modelleket, amelyeket a legnagyobb figyelem övezi idén hazánkban.

2024. február 28. 19:01

A WiFi 7 jelentősen javítja majd a vezeték nélküli vállalati hálózatok teljesítményét

A vezeték nélküli technológiák és szabványok gyors fejlődése új lehetőségeket teremt a vállalati WiFi hálózatok teljesítményének, megbízhatóságának és lefedettségének növelésére. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy az új szabványok gyakran anélkül váltják egymást, hogy valóban lenne idejük megvetni a lábukat a piacon.

2024. február 28. 17:33

A Lenovo mindenki számára elérhetővé teszi a mesterséges intelligenciát

2024. február 26-án a Mobile World Congress 2024-en (MWC 2024) mutatta be a Lenovo legújabb portfólióját, mely célzottan AI-eszközökből, szoftverekből és infrastrukturális megoldásokból áll, valamint bemutatott két olyan proof-of-concept* eszközt, amelyek újraértelmezik a hagyományos PC-k és okostelefonok formavilágát. A vállalat felfedte a hibrid AI térnyerésének jövőjét is, ezért egy több készüléket, szoftvert és szolgáltatást tartalmazó koncepciót vázol fel a nagyobb személyre szabhatóság, együttműködés és hatékonyság érdekében.

2024. február 28. 16:04

Április elején hirdetik ki a természetfotózás egyik legrangosabb versenyének győztesét

A Varázslatos Magyarország több mint egy évtizede az ország egyik legrangosabb és legizgalmasabb természetfotó pályázata, mely a képek által nyit ablakot nemzeti parkjaink természeti csodáira, ezzel felhívva a figyelmet a természetvédelem fontosságára. A kilenc hónapon át tartó versenyben a fotósok nemcsak havonta részesülnek díjazásban, de az évad legeredményesebb fotósa elnyeri A magyar természetfotó nagydíját és a vele járó Arany Daru szobrot is. 

2024. február 28. 14:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30