Egyházasdengeleg mindent vitt a Vodafone játékán

forrás Prim Online, 2012. augusztus 1. 18:12

Az alig ötszáz fős Nógrád megyei település, Egyházasdengeleg nyerte meg a Vodafone különleges játékát, mely még a nyár elején vette kezdetét. A nyertes helység hatalmas F1-es buli keretében ünnepelhette meg győzelmét.  

A Vodafone több száz olyan település között hirdette meg játékát, ahol három hónappal ezelőttig nem lehetett Vodafone 3G mobilinternetet használni. Az érintett helységek a Vodafone hálózatmodernizációjának köszönhetően bekapcsolódhattak a villámgyors mobilinternet világába, és egyúttal automatikusan részt vehettek az egy hónapon keresztül zajló versenyben. 
A játékban az a község állhatott fel a képzeletbeli dobogó felső fokára, ahol a lakosság arányában a legtöbb új, de nem kevesebb, mint 30 Vodafone előfizetés köttetett.

A pályázat első helyezettje, vagyis Egyházasdengeleg kap lehetőség arra, hogy a közeljövőben maximum bruttó 10 millió forint értékben digitális fejlesztést hajtson végre a településen a Vodafone Alapítvány segítségével. A támogatáson túl azonban a mobilszolgáltató arról is gondoskodott, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagítsa a település lakóit.


A július 29-én megszervezett F1-es eseményen több száz ember követte élőben a Magyar Nagydíjat, és próbálta ki a nagysikerű Kezdj el valami újat hétvége játékait, így például a villámgyors reflexeket igénylő Batakot.  A kíváncsibbak a Forma 1 világába is bepillantottak egy kiterjesztett valóságon alapuló alkalmazásnak köszönhetően, majd a sikeres rendezvény végén a Csillag Születik aranytorkú énekesnője, Szirota Jennifer kápráztatta el a nagyérdeműt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a BÉT Legek között az OXO Technologies Holding

Idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiac kiemelkedő szereplőit és szolgáltatóit elismerő rendezvényét, a BÉT Legek 2023 díjátadó gálát. Az eseményen az OXO Technologies Holding Nyrt. ezúttal a „BÉT Xtend különdíjban” részesült.

2024. március 2. 12:23

Vezető amerikai egyetemet győzött le a Corvinus

A kaliforniai Berkeley Egyetem csapatát is megelőzve lettek bronzérmesek a Corvinus hallgatói Los Angelesben egy nemzetközi üzleti versenyen február közepén.

2024. március 2. 10:50

Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?

A webkereskedelemben zajlott le a legrohamosabb technológiai fejlődés az elmúlt évben. Nagy volt a verseny a logisztika gyorsaságában, rugalmasságában és az ügyfélélmény fokozásában. A mesterséges intelligencia használata is az e-kereskedelemben és logisztikában terjedt el leghamarabb. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?” című hibrid konferenciájának előadói elmondják, hová tart a webkereskedelem 2024-ben.

2024. március 1. 19:24

A Skanska elindította ESG+ elnevezésű irodai programját

Egy, az ESG-szabványoknak megfelelő iroda nem csupán a piaci változások és az EU előírásai miatt fontos, hanem a munkavállalók számára is hozzáadott értéket teremt. Ezért a Skanska kidolgozott egy ajánlatot a bérlők számára, ami olyan szolgáltatásokat tartalmaz, melyek a fenntartható munkahelyek megteremtésében és a nem pénzügyi jellegű jelentések készítésében nyújt támogatást.

2024. március 1. 17:42

SmartManFest: bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a digitalizáció világába a Széchenyi-egyetemen

Az ipar 5.0 innovációs és technológiai átmenet, valamint az ipari fokozatváltás a témája a Széchenyi István Egyetem programjának, amelyet a hagyományteremtő céllal életre hívott Smart Manufacturing Festival keretén belül rendeznek a győri kampuszon és az egykori kekszkockában, vagyis az egyetem Győri Innovációs Parkjában. Az érdeklődők március 6-án izgalmas előadások és laborlátogatások keretében pillanthatnak be a digitalizációs innovációk világába.

2024. március 1. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30