T-Home Interaktív TV Videotéka mobilon

forrás Prim Online, 2012. szeptember 26. 10:05

Már nemcsak a tévé képernyőjén keresztül lehet megtekinteni a T-Home Interaktív TV Videotékájában található tartalmakat: a Moziaréna filmkölcsönző szolgáltatással több száz film a szbbámítógép képernyőjén, a szolgáltatás igénybevételére alkalmas okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé válik.

Az innováció terén élen járó T-Home bejelentette, hogy elindítja vadonatúj Moziaréna szolgáltatását, amely segítségével a T-Home Interaktív TV előfizetők a szolgáltatás Videotékájából immár számítógépen keresztül is kölcsönözhetnek.

 

Elsőként a T-Home Interaktív TV (IPTV vagy Interaktív Sat TV) előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára elérhető a szolgáltatás. A Moziaréna portálon (www.moziarena.hu) történő díjmentes regisztrációt követően máris szabadon válogathatunk a legjobb mozifilmek között. Ha valamelyik film elnyerte tetszésünket, a számítógép Moziaréna felületén azonnal ki lehet kölcsönözni. A kölcsönzés díja utólag, a T-Home Interaktív TV szolgáltatásra vonatkozó havi, rendszeres számlában kerül kiszámlázásra. A Moziaréna szolgáltatás hamarosan nemcsak a Telekom, hanem bármely szolgáltató ügyfelei számára is elérhetővé válik.

 

A www.moziarena.hu oldalon lehetőség nyílik filmelőzetesek lejátszására, ingyenes és fizetős tartalmak kölcsönzésére. A kikölcsönzött tartalmak nemcsak számítógépről a böngészőben, hanem arra alkalmas hordozható mobileszközökön is megtekinthetők, lejátszhatók a Moziaréna okostelefon-alkalmazás segítségével.

 

A filmválasztást megkönnyítendő a teljes kínálat a Moziaréna okostelefon applikációból is áttekinthető: a felhasználók kereshetnek a filmek adataiban, megnézhetik a filmelőzeteseket és kedvencnek jelölhetik. A mobilalkalmazásokban csak a Moziaréna portálon keresztül kölcsönzött tartalmak lejátszása lehetséges. A szolgáltatás az internetkapcsolat típusától (wifi vagy mobil) függetlenül is működik. (Az alkalmazásban történő filmlejátszás legalább 0,6 Mbit/sec sávszélességű szélessávú internetkapcsolatot igényel, a Moziaréna alkalmazáshoz pedig minimum Android 3.0 vagy iOS 4.3 operációs rendszer szükséges. Moziaréna alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál. Egy 90 perces film körülbelül 2 Gigabyte letöltési adatforgalommal jár. A mobilinterneten keresztüli használat csak belföldi mobilinternet-előfizetéssel, kizárólag belföldön valósulhat meg.)

 

Mint ismert, a tévénézők az Interaktív TV Videotéka használatával a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva választhatnak mozifilmeket, amelyek a kereskedelmi csatornákhoz képest akár fél évvel, és az ismert filmcsatornákhoz képest is legalább 2-3 hónappal korábban válnak elérhetővé az előfizetők számára – szinkronizáltan, kimagasló kép- és hangminőségben, jogtiszta módon. A szolgáltatásban jelenleg több mint 40 filmgyártó és -forgalmazó cég több száz filmje tekinthető meg.

 

Mindezzel kapcsolatban részletek, technikai és egyéb feltételek a www.t-home.hu és a www.moziarena.hu oldalakon található.

 

 bb

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05