A Samsung az EuroBasket 2013 mobilkommunikációs szponzora

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 13. 12:57

A Samsung az idei év legnagyobb nemzetközi kosárlabda bajnokságának, a Szlovéniában megrendezendő EuroBasket 2013 verseny hivatalos mobilkommunikációs szponzora.

 

A bajnokság szeptember 4-től 22-ig tart Szlovéniában. Huszonnégy csapat összesen 90 mérkőzést fog lejátszani 18 nap leforgása alatt négy különböző helyszínen: Ljubljana, Celje, Koper and Jesenice városaiban. A verseny hivatalos mobileszközei a Samsung GALAXY S4 mobiltelefon, valamint a Samsung GALAXY tabletek.

 

„A Samsung büszkén támogatja az EuroBasket 2013 rendezvényt. Ez a vállalat első európai kosárlabda szponzorációja” – mondta el Stephen Taylor, a Samsung Electronics Europe alelnöke.  "A Samsung igen erős Szlovéniában, és örömmel támogat egy ilyen fontos eseményt. A kosárlabda sportág népszerűsége gyorsan nő Európában, a sok változatának köszönhetően, mint például a slamball, a 3X3 kosárlabda és a tolószékes kosárlabda. Minden jel szerint fantasztikus sportesemény elébe nézünk.”

 

„Minden egyes új szponzorral további értékekkel bővül projektünk, főleg ha az esemény fontosságát egy olyan volumenű cég fedezi fel, mint a legújabb partnerünk, a Samsung” – tette hozzá Aleš Križnar, az EuroBasket 2013 szervezője.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az EuroBasket 2013 bajnokság támogatói közt mutathatom be a Samsungot mint a rendezvény mobilkommunikációs szponzorát" – mondta Iztok Rems, a Szlovén Kosárlabda Szövetség Főtitkára. "Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az Eurobasket egy olyan szlovén rendezvény, amely hazánkat képviseli a világ felé. Egy olyan komoly partnerrel az oldalunkon, mint a Samsung, ez sokkal könnyebb lesz számunkra” – tette hozzá Rems.

 

A Samsung nem számít új tagnak a szlovén kosárlabda világában, hiszen már évek óta a 3X3 kosárlabda rendezvény szponzora.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ismét nagyszabású beruházásba kezd a Schaeffler Szombathelyen

A Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler tovább erősíti a hazai telephelyek iránti elkötelezettségét. Kevesebb mint két hónapja adták át a második üzemet, egy tisztán e-mobility gyárat Szombathelyen, máris újabb, több mint 5 milliárd forint értékű beruházást indít a városban a Schaeffler. 

2021. december 3. 11:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59