OKI multifunkciós mobilnyomtatás AirPrint támogatással

forrás: Prím Online, 2013. október 13. 10:51

Az OKI közelmúltban bevezetett készülékeivel már közvetlenül nyomtathatunk iPhone-ról, iPadről és iPod touch-ról is.

Mobilnyomtatási szolgáltatásainak bővítéseként az OKI több színes és mono A4-es multifunkciós készülékében is elérhetővé tette az AirPrint technológiát. A japán gyártó portfóliójában elsőként az MC300/MC500, valamint az MB400 sorozat tagjai rendelkeznek ezzel a funkcióval.


Az AirPrint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen nyomtassanak ki dokumentumokat iOS rendszerű Apple készülékükről vezetékes kapcsolat létesítése vagy illesztőprogram, illetve egyéb szoftver telepítése nélkül. Az Apple technológiája és az OKI eszközei így együtt biztosítják, hogy kiváló minőségű üzleti dokumentumokat nyomtathassunk bárhol és bármikor, amikor csak szükségünk van rá.


„A távmunkások és rugalmas munkakörülmények között dolgozók számának növekedésével elengedhetetlenné válik, hogy a nyomtatók és irodai berendezések a lehető legnagyobb mértékben együttműködjenek a mobileszközökkel. Az AirPrint technológia alkalmazásával az OKI szeretne hozzájárulni a hatékony munkavégzéshez az irodán belül és kívül egyaránt – mondta Varga Gergely, az OKI Systems (Magyarország) Kft. IT és műszaki menedzsere.


Az OKI tervei között szerepel AirPrint-kompatibilis multifunkciós készülékek körének bővítése, valamint mobilnyomtatási kínálatának további fejlesztése annak érdekében, hogy optimális dokumentum-kezelési megoldásokat nyújtson a kis-és középvállalkozások számára.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kulináris segédek: íme néhány praktikus konyhai eszköz a mindennapokhoz

Gyorséttermi menü, pár perces készételek vagy más, könnyen elkészíthető alternatívák – alig jut idő a konyhában tevékenykedni, ezért minden más megoldást előnyben részesítünk. Az otthon főzés azonban egy olyan művészet, amely az egészséges életmódot, a kreatív önkifejezést és a közösségi kapcsolatokat is erősíti. A Konyhakiállítás alkalmából a Gorenje szakértői összegyűjtötték azokat a megoldásokat, amelyek segítségével egyszerű, mégis hatékony konyhai munkafolyamatokat alakíthatunk ki, így az otthoni főzés nemcsak egy feladat, hanem egy élvezetes tevékenység lehet.

2024. március 1. 14:33

A GreenGo a külső kerületekben és az agglomerációban erősít

Az autómegosztók sikerének és népszerűségének egyik kulcsa, hogy a felhasználók számára elérhető-e a szolgáltatás mindennapi életük fontos helyszínei közelében. A szolgáltatási terület bővíthetőségének korlátait a GreenGo most Külső Zónák megnyitásával bontotta le, megnyitva a bérlés lehetőségét Csepeltől Budafokig, egyben segítve az agglomerációs városok fenntarthatósági törekvéseit is.

2024. február 29. 17:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30