Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is érkezik a GTA V

Farkas Norman, 2014. június 11. 15:28

A Sony és a Rockstar Games megerősítette, hogy a Grand Theft Auto V idén ősszel megérkezik a PlayStation 4 és az Xbox One fedélzetére, sőt elkészül a játék PC-s verziója is.

Ha már régóta vársz arra, hogy a Grand Theft Auto V elérhető legyen az újgenerációs PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, illetve PC-re, akkor jó hírünk van, ugyanis a Sony és a Rockstar is megerősítette, hogy már készülnek a játék eme verziói. Érkezésük pontos dátumát nem tudtuk meg, csak azt, hogy őszre várhatók.

 

 

További örömre adhat okot, hogy azok az Xbox 360 és PlayStation 3 játékosok, akik szeretik a Grand Theft Auto V Online-t nyomni, mentésüket érdemben használhatják akkor is, ha közben újgenerációs konzolra váltottak.

 

Ami a GTA V újdonságait illeti, mind technikai, mind pedig játékmenet frontján sokat találunk. Előbbiek közül a részletesebb és élesebb képet nyújtó grafikus megoldásokat emelnénk ki, utóbbinál pedig az olyan izgalmas, a játékot életszerűbbé tévő dolgokat, mint a sérülés lehetősége, az időjárás, vagy a vad életmód. Nem is szaporítjuk a szót, íme a videó, amely remekül beharangozza a játékot az újabb platformokra.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30