Jótékony célra készült arany borítású UHD TV a Samsungtól

Czipperer Dia, 2014. november 18. 13:41

A Samsung megalkotta legújabb Ultra HD tévéjét, amelynek a hátlapja arannyal van lefestve. Az egyedi dizájn jótékony cél szolgáltatában készült.

A Samsung legújabb UHD tévéje nem csak ívelt formavilága miatt különleges, hanem a hátlapja is figyelmet érdemel. A televízió azon túl, hogy így is prémium kategóriás, valódi luxuseszköznek számít, hiszen a hátoldala arany festésű borítást kapott.

 

A dél-koreai vállalat a Christie’s aukciósházzal partnerségben egy nemes ügyet szolgál. A televíziót ugyanis árverésre bocsájtják majd, és a bevételből származó összeget az Orbis International civil szervezet kapja majd meg, melynek legfőbb célkitűzése, hogy megelőzze, illetve kezelje a vakságot.

 

 

A vállalat Sung Yong Hong művésszel együttműködve alkotta meg a televíziót, aki egy különleges, Ottlich névre hallgató lakkfestési technikát használt a munka során. Ennek révén ikonikus televíziós jelenetek és ismert karakterek tűnnek fel a hátoldalon.

 

A Samsung egyelőre nem fedte fel a készülék specifikációit, ám úgy fest, egy átlagos 78 hüvelykes ívelt UHD TV-ről van szó. A készülék november 20-ától lesz kiállítva a Hong Kong Convention and Exhibition Centre-ben.

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05