Jótékony célra készült arany borítású UHD TV a Samsungtól

Czipperer Dia, 2014. november 18. 13:41

A Samsung megalkotta legújabb Ultra HD tévéjét, amelynek a hátlapja arannyal van lefestve. Az egyedi dizájn jótékony cél szolgáltatában készült.

A Samsung legújabb UHD tévéje nem csak ívelt formavilága miatt különleges, hanem a hátlapja is figyelmet érdemel. A televízió azon túl, hogy így is prémium kategóriás, valódi luxuseszköznek számít, hiszen a hátoldala arany festésű borítást kapott.

 

A dél-koreai vállalat a Christie’s aukciósházzal partnerségben egy nemes ügyet szolgál. A televíziót ugyanis árverésre bocsájtják majd, és a bevételből származó összeget az Orbis International civil szervezet kapja majd meg, melynek legfőbb célkitűzése, hogy megelőzze, illetve kezelje a vakságot.

 

 

A vállalat Sung Yong Hong művésszel együttműködve alkotta meg a televíziót, aki egy különleges, Ottlich névre hallgató lakkfestési technikát használt a munka során. Ennek révén ikonikus televíziós jelenetek és ismert karakterek tűnnek fel a hátoldalon.

 

A Samsung egyelőre nem fedte fel a készülék specifikációit, ám úgy fest, egy átlagos 78 hüvelykes ívelt UHD TV-ről van szó. A készülék november 20-ától lesz kiállítva a Hong Kong Convention and Exhibition Centre-ben.

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07