Jótékony célra készült arany borítású UHD TV a Samsungtól

Czipperer Dia, 2014. november 18. 13:41

A Samsung megalkotta legújabb Ultra HD tévéjét, amelynek a hátlapja arannyal van lefestve. Az egyedi dizájn jótékony cél szolgáltatában készült.

A Samsung legújabb UHD tévéje nem csak ívelt formavilága miatt különleges, hanem a hátlapja is figyelmet érdemel. A televízió azon túl, hogy így is prémium kategóriás, valódi luxuseszköznek számít, hiszen a hátoldala arany festésű borítást kapott.

 

A dél-koreai vállalat a Christie’s aukciósházzal partnerségben egy nemes ügyet szolgál. A televíziót ugyanis árverésre bocsájtják majd, és a bevételből származó összeget az Orbis International civil szervezet kapja majd meg, melynek legfőbb célkitűzése, hogy megelőzze, illetve kezelje a vakságot.

 

 

A vállalat Sung Yong Hong művésszel együttműködve alkotta meg a televíziót, aki egy különleges, Ottlich névre hallgató lakkfestési technikát használt a munka során. Ennek révén ikonikus televíziós jelenetek és ismert karakterek tűnnek fel a hátoldalon.

 

A Samsung egyelőre nem fedte fel a készülék specifikációit, ám úgy fest, egy átlagos 78 hüvelykes ívelt UHD TV-ről van szó. A készülék november 20-ától lesz kiállítva a Hong Kong Convention and Exhibition Centre-ben.

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás