Hamarosan a Telenornál is kapható lesz LG G4 és a Sony Xperia M4 Aqua

forrás: Prím Online, 2015. június 1. 12:25

Két új mobillal bővül a Telenor kínálata. Az LG G4, a vállalat új zászlóshajó mobilja, valamint a Sony Xperia M4, a vízálló és hosszabb üzemidőt agarntáló okostelefon is kapható lesz a szolgáltatónál.

Két rég várt, különösen érdekes modellel bővül a Telenor készülékkínálata. Az LG idei csúcskészüléke, a jobb fogás érdekében enyhén ívelt kijelzővel felszerelt G4 már a legújabb, Android 5.1 rendszert használja.

 

Az új, korlátlan MyTariff XXL csomagra vállalt két év hűséggel akár 58 990 forintért elvihető okostelefonhoz a telenorosok egy valódi bőr és egy aranyszínű hátlapot, valamint a készlet erejéig egy LG Tone Infinin fülhallgatót is kapnak ajándékba. Bár az LG G4 2560x1440 pixeles felbontású, öt és fél hüvelykes IPS Quantum képernyőjét a legújabb Gorilla Glass borítás védi a sérülésektől, a vállalat a magyar szolgáltatók közül egyedüliként egy évre, a kijelző törésére vonatkozó extra garanciát is biztosít a készülékhez. A szolgáltatás keretében a képernyőt – egy év alatt egy alkalommal – bármilyen repedés vagy törés esetén díjmentesen kicserélik, a telefon szállításáról pedig futár gondoskodik.
 


Nem kevésbé érdekes a Sony új középkategóriás készüléke. A fekete és fehér színben is kapható Xperia M4 Aqua MyTariff XXL-re vállalt kétéves hűségszerződéssel 0 forintért elvihető, de még listaáron is százezer forintnál olcsóbb. Nevéhez hűen ez az okostelefon édesvízben másfél méteres mélységig vízálló kivitelű, beépített energiatakarékossági funkciói révén pedig egy töltéssel akár két napos üzemidőt is biztosít. Az M4 Aqua HD-felbontású IPS képernyője öt hüvelyk átmérőjű, így a készüléket kényelmesen zsebre lehet vágni.

A készülékek június 4-étől kaphatók a Telenor kínálatában.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30