Megjelent az ingyenes Simple alkalmazás Windows Phone verziója

forrás: Prím Online, 2015. július 15. 16:11

 A harmadik nagy platformon is elérhető a Simple. Az Android és iOS verziókat tavaly négy szolgáltatással indították útnak, most mindhárom platform már tíz szolgáltatást tartalmaz: többek között parkolhatunk, autópálya-matricát vásárolhatunk, ételt rendelhetünk és a fesztiválokra is olcsóbban bejuthatunk az alkalmazással.

 Egy évvel a piacra lépés után megjelent az ingyenes Simple alkalmazás Windows Phone verziója. A vásárlás élményét megújító magyar fejlesztésű alkalmazást 2014-ben, a Szigeten mutatták be. Az akkori négy szolgáltatást jelenleg hat másik egészíti ki. Moduláris felépítése fejlesztési szempontból is különlegessé teszi, mivel lehetőséget nyújt a folyamatos bővítésre. A Simple a többi mobilfizetési megoldással szemben nem csak magára a tranzakcióra koncentrál, hanem az egész vásárlási folyamatot felöleli.

 
A Simple WP verzióján tíz fejlesztő és négy támogató munkatárs dolgozott öt hónapon keresztül. A munka utolsó szakaszába külsős cégek is bekapcsolódtak, a felhasználói élmény oldaláról profi tesztelők dolgoztak az alkalmazáson. Emellett a biztonsági követelményekre is kiemelt figyelmet fordítottak, így etikus hekkerek is tesztelték az alkalmazást és crowd tesztelési folyamat is zajlott. 
 
A végeredmény funkcionálisan túlnyomó részt megegyezik az android és iOS verzióval. Ugyanakkor a WP felhasználók saját platformjukon ismert kényelmi szolgáltatásokat kapnak: a kezdőképernyőre húzhatóak és átrendezhetőek a csempék, az aktív felületek pedig notifikációk küldésére is alkalmasak. Ennek megfelelően az alkalmazás fejlesztése Windows platformon is folytatódik. A Windows verzió előnye a platformból származik: optimalizált, így a gyengébb készüléken is ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja, mint egy csúcs mobilon. 
 
Kulcsszavak: Simple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás