38 díjat zsebelt be a Samsung a CES Innovation Awardson

forrás: Prím Online, 2015. november 17. 09:19

38 díjat nyert a Samsung Electronics a Consumer Electronics Show (CES) 2016-ra vonatkozó Innovation Awards megmérettetésén. A rangos díjakat a kiállítás szervezője, a Consumer Technology Association (CTA) ítélte oda, akik 1976 óta ismerik el ilyen formában az innovatív terméktervezést és a kimagasló mérnöki megoldásokat.

A 38 megszerzett CES 2016 Innovation Awards között a Samsung három Best of Innovation Awards-ot is magáénak tudhat, amellyel a kiemelkedő dizájnt és mérnöki munkát ismerik el a legkiválóbb szórakoztató elektronikai eszközök mezőnyében, összesen 27 kategóriában.

A Samsung 18 kategóriában – köztük TV, monitor, mobil, tablet, digitális képalkotás, hordható okos eszközök, valamint a háztartási eszközök és memóriák – érdemelte ki a komoly szakmai elismerést. Több díjnyertes termékkel a január 6. és 9. között, Las Vegasban megrendezett CES 2016-on is megismerkedhetnek a látogatók a hivatalos sajtótájékoztatón, vagy utána a Samsung standjánál.


A legfontosabb díjat nyert Samsung termékek:


Samsung Gear S2 A teljesen újratervezett okosóra központi eleme az intuitív kerek kijelző és a forgatható gyűrű, amely egyszerű és precíz kezelhetőséget tesz lehetővé.  A Gear S2 használatával egy szempillantás alatt értesülhetünk új emailjeinkről, naptárbejegyzésekről, de akár üzenet is küldhetünk vele.


Galaxy S6 edge+ - Magával ragadó, 5,7 hüvelykes, mindkét oldalon lekerekített kijelzőjével a Galaxy S6 edge+ könnyen kitűnik a konvencionális okostelefon dizájnok közül, de nem csak a külsejével hódít. A Samsung legfejlettebb kamerájával felszerelt eszköz kiemelkedő minőségű fotók és videók készítésére alkalmas, valamint gyors kábeles és kábel nélküli töltési lehetősége, illetve bivaly erős processzora a piac vezető készülékei köze emelik.


Samsung Galaxy ViewA készülék tervezői teljesen újragondolták a mobilszórakozás élményét. A Galaxy View egy különleges mozgatható, és megérinthető televízió élményét kínálja használóinak. Az egyedülálló, video-alapú felhasználói felülettel minden eddiginél egyszerűbben érhetők el, és élvezhetők a különböző videó streaming szolgáltatások, az interaktív video játékok, könyvek és egyéb digitális tartalmak is.


Samsung Gear VR – A Samsung és az Oculus közös fejlesztésű kiegészítője Samsung Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 and Galaxy S6 edge készülékekkel kompatibilis, kihasználva azok QUAD HD Super AMOLED kijelzőjét, amely magas minőségű színfelbontást, élességet és teljesítményt nyújt a virtuális valóság világában is.


ATIV Book 9 Pro – Lenyűgöző 4k kijelzőjével, felsőkategóriás teljesítményével (Intel Core i7® processzor), és pazar hangfalaival ez a laptop ideális eszköz lehet munkához és multimédiás szórakozáshoz egyaránt.

 

Samsung 950 PRO 512GB – Ez az első merevlemez meghajtó NVMe M.2 formájú vertikális NAND (V-NAND) technológiával, amelyet csúcs-teljesítményű PC-k és laptopok, valamint üzleti felhasználók igényeire terveztek. Ideális választás olyan felhasználók számára akik, nagy sávszélességet, és alacsonyabb késleltetést várnak el felsőkategóriás laptopjuktól, vagy PC-jüktől az olyan feladatokhoz, mint például a számítógépes tervezés, az adatelemzés vagy a mérnöki szimulációk


Samsung 850 PRO 2TB – A világ első 2 terrabyte-os felhasználói SSD-je, a Samsung 850 PRO 2TB egy nagy teljesítményű és sűrűségű tároló eszköz, amely rendkívül gyors adatelérési és programbetöltési időt biztosít, valamint az iparágban vezető energiahatékonysággal rendelkezik. A V-NAND technológiának köszönhetően a 850 PRO 2TB teljes élettartama alatt kiváló megbízhatóságot és teljesítményt nyújt.


Samsung SleepSense alvásfigyelő eszköz: A Bluetooth és IoT-képes Samsung SleepSense eszköz szenzorok komplex készletét használja fel innovatív és egyszerű módon, hogy kövesse alvási szokásainkat és tájékoztatást nyújtson róla. Képes személyre szabott, szakértői tanácsokat küldeni közvetlenül a felhasználók okostelefonjára, hogy segítsen megőrizni a kontrollt az egészség és wellness legfontosabb aspektusa, az alvás minősége felett.


Samsung 128GB UFS – Az első mobil memória, amely a várva-várt Universal Falsh Storage (UFS) 2.0 szabványra épült. Ez az ultra-gyors csomag a legnagyobb kapacitású, legnagyobb teljesítményű, legvékonyabb és a legkisebb beépített tároló memória mobil eszközök számára. Gyors elérést biztosít a 20 és annál több megapixeles kamerával készített képekhez, 4K videós tartalmakhoz, valamint támogatja az 5G kapcsolatot és rövidebb töltési és válaszidőt biztosít az applikációk futtatásakor.


Samsung 12GB LPDDR4 – A világ legnagyobb sűrűségű mobil DRAM chipje lehetővé teszi az akár 6 GB-os csomagok használatát, 34,1 GB/s-os sávszélességgel, ami háromszor akkora, mint az iparágat eddig uraló legmagasabb teljesítményű DRAM-é. A chip képes befogadni a legmodernebb, UHD kijelzős, telefonok és tabletek valósidejű multitasking forgatókönyveit, miközben 50%-kal nagyobb energiahatékonyságot és optimális sűrűséget jelent az új, 64bit rendszerű csúcskészülékek számára.

 

Kulcsszavak: Samsung CES 2016

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09