Fejlesztette internetes portálját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

MTI Sajtóadatbank, 2015. december 24. 13:29

Lezárult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) portáljának fejlesztése, a 471 millió forintos informatikai projekthez 50 százalékos támogatást, mintegy 235 millió forint uniós forrást nyert el a kamara a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.

A NAK szerdai tájékoztatása szerint a támogatásból megvásárolt berendezéseket üzembe helyezték, és kialakították a rendszer működéséhez szükséges környezetet.
 

Az új portál alkalmas arra is, hogy a kamarai tagok  kapcsolatba lépjenek a testülettel, feltehetik kérdéseiket, testreszabott információkat érhetnek el, valamint elvégezhetik a szolgáltatásokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatokat.
 

A mintegy 360 ezer fős kamarai tagság kiszolgálását a személyes tartalomszolgáltatásra is alkalmas ügyfélszolgálati rendszer biztosítja. Az ügyfélkapcsolati modul a nyilvántartási funkciók mellett adatokkal és információkkal szolgálja ki a portált, támogatja a kamarai szolgáltatások eljuttatását a tagsághoz, fogadja a tagok visszajelzéseit. Segíti emellett a kamarai tagok megszólítását kommunikációs kampányokkal, valamint a szolgáltatások nyomon követését.
 

Az informatikai fejlesztési és bevezetési feladatokat az AB Consulting Zrt. végezte - olvasható a közleményben.

Kulcsszavak: onlineszolg website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00