Eredményes évet zárt a Kulcs-Soft

forrás: Prím Online, 2016. február 17. 14:39

A Kulcs-Soft lezárta a 2015-ös évet és büszkén jelentették be, hogy ismét nagyszerű eredményt értek el. 11%-kal sikerült növelni az éves árbevételt, és ennél is nagyobb mértékben nőtt a nyereségességük. A pontos számot április 30-án közölik majd, de annyit már most is elmondhattak, hogy a várható osztalék 50-60 forint között lesz részvényenként.

Szakmai szempontból a december és a január a minél zökkenőmentesebb évváltásról szólt. Az új bérszámfejtési jogszabályok, illetve a számlák NAV felé történő feladása jelentette a legnagyobb kihívást, mind nekik, mind az ügyfeleiknek. Ezt nem nehézségként, hanem lehetőségként élték meg, hiszen minél bonyolultabb a magyar ügyviteli jogszabályi rendszer, annál több konkurensük fog kiszállni a versenyből.

 

2016-ban újra elindítják a Kulcs-Keltető projektet. Ez a program a Kulcs-Soft Nyrt. leendő munkavállalóinak szól. Az egy-egy hetes kurzusokban az érdeklődőknek lehetőséget biztosítanak a leendő feladatok és elvárások alaposabb megismerésére. A projekt lényege, hogy öt munkanapon át, 30 tanítási órán keresztül képezzék, oktatják, vizsgáztatják a jelentkezőket. Az egy hét elteltével a jelöltek könnyebben eldönthetik, hogy tudnak-e, akarnak-e náluk dolgozni, és így pontosabb képet kapnak a jelentkezők alkalmasságáról. A Kulcs-Keltető program minden hétfőn indul, és azt várják tőle, hogy segít megoldani a tartós munkaerőhiányt. A hét során átveszik a legfontosabb számlázási, könyvelési, bérszámfejtési tudnivalókat, illetve értékesítési, ügyviteli, ügyfélkezelési témákról is lesz szó. Megismertetik a jelöltekkel a Kulcs-Soft céljait, elvárásait, etikai nézeteit.

 

Az idei évkezdés másik nagy projektje a Microsoft - Kulcs-Soft együttműködés. Megállapodtak a magyar Microsoft-tal, hogy minden Office365 verzióhoz ingyen megkapják az előfizetők a BizXpert termékük magyar nyelvű verzióját a SzámlázzMost szoftvert. Az együttműködés célja, hogy minden magyar cég, aki Microsoft Office programot használ, rendelkezzen számlázó szoftverrel és ez a Kulcs-Soft SzámlázzMost szoftvere legyen. Ha sikerül bizonyítaniuk Magyarországon, akkor a következő lépés a világpiac lesz, amikor az amerikai Microsoft is ajánlja majd a számlázó programot az Office365-höz. A termék készen áll, eddig közel 40.000 ügyfél töltötte le az angol nyelvű verziót a világ számos pontján.

2016-ra ennek az együttműködésnek a kialakítása a legfontosabb célkitűzésük!

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra lehet pályázni az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyre

A Magyar Innovációs Szövetség 2019. október 21-én, az ELTE-n, 29. alkalommal hirdette meg középiskolások számára, az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az M5 Csatorna közreműködésével, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból.

2019. október 23. 10:29

Merre tart a Machine to Machine (M2M) technológia?

2001-ben a GPRS technológia nyitotta meg a kaput a gépek közötti kommunikáció, azaz az M2M megoldások értelmes alkalmazása előtt. Mára milliós nagyságrendben kommunikálnak gépek egymás között a magyarországi mobilhálózatokon. Az M2M megoldásokra mind üzleti mind lakossági oldalon erősödik az igény, az ötödik generációs (5G) mobilhálózatok pedig a 2001-es induláshoz hasonló mérföldkövet jelenthetnek az M2M megoldások elterjedésében. A felhasználási trendeket a nagy gyártók – mint például a Google vagy az Amazon – platformjaival való kompatibilitás határozhatja meg.

2019. október 23. 09:11

Cél a káros digitális tartalmak csökkentése

A mai napon ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság.

2019. október 22. 18:19

A Samsung európai felmérése rámutat a telefontöltés társadalmi szerepének átalakulására

A mobiltelefonok ma már sokkal többet jelentenek a felhasználók számára egyszerű kommunikációs eszköznél. A Samsung nemzetközi kutatása alapján az európai emberek erősen kötődnek a készülékükhöz és tartanak akkumulátorának lemerülésétől. Ilyen helyzetben a válaszadók 35 százaléka a pénznél is jobban örülne a felajánlott töltésnek.  

2019. október 22. 15:02

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

2019. október 22. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás