A Fujitsu legújabb technológiával dolgozó tárolói tudnak titkot tartani

forrás: Prím Online, 2016. március 13. 10:10

A legújabb generációs Linear Tape Open (LTO) technológiával dolgozó FUJITSU ETERNUS LT szalagos tárolórendszerekkel a Fujitsu újabb üzleti szemléletű tárolómegoldást vezet be a mentési és archiválási műveletek radikális egyszerűsítésére. 

A szintén közelmúltban bevezetett FUJITSU ETERNUS CS200c S2 / CS800 S6 backup appliance géppel együttműködve az új rendszerek megfizethető, skálázható és megbízható hosszú távú szalagos adatmegőrzést tesznek lehetővé. Az LTO-7 szalagos meghajtó-technológia terabájtos nagyságrendben is jelentősen mérsékli a mentési időt (2,7 TB/óra egy LTO-7 szalagos meghajtóra vetítve), a teljes rendszerkapacitást pedig a korábbi szint 2,4-szeresére növeli.

 

Az ETERNUS LT család által nyújtott hardveralapú titkosítás magasabb szintre emeli a biztonságot. Az összes ETERNUS LT rendszer titkosításja az LTO szalagos meghajtó mentési adatait, ám az ETERNUS LT260 a könyvtáron belül maga generálja és kezeli a titkosítási kulcsokat – mentési szoftver vagy külön szerver nélkül. A szigorodó compliance követelmények teljesítése érdekében az ETERNUS LT rendszerek a WORM (Write Once, Read Many) technológiát is támogatják. 

 

Az LTO-7 technológiával dolgozó Fujitsu ETERNUS LT szalagos tárolórendszerek sokféle fejlett adattárolási igényt kielégítenek pl. a hosszú távú archiválás vagy a katasztrófa utáni visszaállítás terén, és segítenek a különféle méretű szervezeteknek kézben tartani a strukturálatlan és „Big Data” adatok mennyiségének folyamatos növekedését. Az ETERNUS LT rendszereket hitelesítették a piacvezető mentési és archiválási szoftverek támogatására. Erősen automatizált, távolról felügyelhető, egyszerű üzemeltetésük nem igényel helyi szakértelmet. A kapacitásalapú fizetés (pay-as-you-grow) révén az ügyfeleknek nem feleslegesen nagy beruházást eszközölniük – később is rugalmasan bővíthetik rendszerüket. 

 

Az LTO-7 technológiával dolgozó Fujitsu ETERNUS LT szalagos tárolórendszerek a világon mindenütt megvásárolhatók a Fujitsutól és partnereitől (http://www.ts.fujitsu.com/resellerlocator). Áruk régiótól függően változik.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sárkányokkal hajóztak a Heim Pál Gyermekkórházért

A Morgan Stanley az év minden szakában ösztöni dolgozóit, hogy vállaljanak szerepet a vállalat valamilyen önkéntes munkára épülő programjában. Ezek közül is kiemelkedik a júniusi időszak, amely világszerte az önkéntesség hónapja a vállalatnál. Ennek részeként a cég budapesti technológiai és elemző központjának közel 2 ezer dolgozója vállalhat önkéntes munkát a hivatalos munkaidőkeretében. A karitatív programok látványos nyitóeseménye hagyományosan a dolgozók sárkányhajó versenye, amellyel idén a Heim Pál gyermekkórház számára gyűjtenek.

2019. június 13. 15:11

Az online sportfogadások kora elérkezett

A hagyományos sportfogadási irodák ideje leáldozóban van: egyre többen interneten keresztül hódolnak szenvedélyüknek, és az éppen kéznél lévő eszközük révén követik nyomon a különféle közvetítéseket.

2019. június 12. 18:47

Pünkösdi Fesztivált rendeznek a hosszúhétvégén Siófokon

Ünnepi nagyrendezvénnyel indul a siófoki nyári szezon. Az ingyenes Pünkösdi Fesztivált a Hajóállomáson rendezik meg kulturális és gyerekprogramokkal, illetve koncertekkel. Fellép többek között a rocklegenda Janicsák István és a Compact Disco is.

2019. június 5. 18:34

Még több zenei és sportélmény a siófoki PLÁZS-on

A pünkösdi hétvégén beindul a nagyüzem a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Napközben pedig bárki kipróbálhatja a megújult Scitec Summer Gymet vagy válogathat a számos más sportolási lehetőség közül.

2019. június 4. 08:49

Ezzel a magyar találmánnyal elkerülhetők a vadgázolásos balesetek

Hazánkban évente több ezer bejelentett vadbaleset történik, míg az utakon elpusztult nagyobb állatok számát 30 ezerre teszik a szakértők. A Siren7 vadfigyelmeztető rendszerrel ezeknek a baleseteknek a döntő többsége elkerülhető, ugyanis a forgalomban lévő vadsípokkal szemben ez a magyar szabadalom bizonyítottan működik.

2019. május 31. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20
online sportfogadás