Új ügyvezető Ricoh Europe élén

forrás: Prím Online, 2016. április 27. 09:04

A Ricoh Europe bejelentette, hogy Enrique Calabuig került a cég ügyvezető igazgatói székébe, és a vállalat Elnökségében alelnöki pozícióban foglal helyet.

Calabuig több mint 23 éve dolgozik a Ricoh-nál, számos senior pozíciót betöltve a cégen belül, beleértve igazgatói és ügyvezető igazgatói beosztásokat is különböző helyszíneken. A köztiszteletnek örvendő, nagyra becsült. Calabuig az elmúlt négy év során egy kézben irányította a franciaországi és a spanyolországi irodát. Újító szellemű vezető, aki lenyűgöző múlttal rendelkezik a projekt-megvalósítás és a tehetséggondozás terén. Széles körű ismeretei vannak a kis-, közepes- és nagyvállalati üzleti igényekkel, a Ricoh stratégiai ügyfeleivel és partnercsatornáival kapcsolatosan egyaránt.

 

Európa-szerte összesen 23 leányvállalat riportol neki, feladatai közé tartozik emellett a Ricoh Europe működésének és ellátási láncának felügyelete is. Közvetlen felettese David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója.

 

Enrique Calabuig iskolai végzettségét tekintve villamosmérnöki mesterdiplomát szerzett, emellett elvégzett egy General Management Program képzést is. Tanulmányait számos országban folytatta, többek között Spanyolországban és az USA-ban.  

 

Calabuig innováció iránti elkötelezettsége, multikulturális háttere, nyelvi ismeretei és tapasztalata, valamint nemzetközi konferenciákon előadóként szerzett gyakorlata jelentősen hozzá fog járulni a Ricoh Europe további sikereihez.

 

Enrique Calabuig a következőt mondta a kinevezésről: „Boldogan vágok bele ebbe az új, izgalmas korszakba a Ricoh Europe-nál. Folyamatos elhivatottságom a tökéletesség iránt karrierem védjegyévé vált, ami bebizonyította, hogy ez a kulcs az új ügyfélértékek megteremtéséhez. Alig várom, hogy mindezt átültessem a gyakorlatba, segítségül hívva a specifikus üzleti kihívásokkal kapcsolatos tudásomat. Legfőbb célom a még eredetibb ügyfélfókuszú innováció, amelynek keretében arra szeretném biztatni a Ricoh Europe dolgozóit, hogy folyamatosan javítsanak az ügyfélkiszolgálás színvonalán, és tegyék fel maguknak a kérdést: ’Valójában milyen igényeik is vannak az ügyfeleinknek?’ Ez jelenti az alapját annak, hogy az ügyfelek számára kínált értékeket egy még magasabb szintre emeljük most és a jövőben”

 

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója hozzátette: “Enrique sokszínű szakértelmet és tapasztalatot hoz a Ricoh Europe életébe. Ügyfélközpontú elhivatottsága felülmúlhatatlan. Szakmai kvalitásai közül talán a legkiemelkedőbb az, hogy minden szegmensben képes azonosítani és teljesíteni az ügyfelek igényeit. Ez a kinevezés fontos mérföldkő vállalatunk életében, biztos vagyok benne, hogy Enrique személye pozitív hatással lesz cégünkre, megingathatatlanul fókuszál majd ügyfeleinkre és arra, hogy miként lehet folyamatosan fejlődő, hozzáadott értékű szolgáltatást biztosítani üzleti köreinknek."

 

Kulcsszavak: vezetőváltás Ricoh

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A PLÁZS már készen áll a nyárra

Az első napsugarakkal már készülünk is a nyárra: május 17-én nyit a Balaton buliközpontja, a PLÁZS. A Siófoki Nagystrand szezonnyitóján ingyenes koncertet ad Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és a Supernem is, utána pedig egész nyáron a legjobb hazai előadókkal kényeztet Siófok oázisa. Idén a homokos parton többek között bulizhatunk majd a Halott Pénz, Majka, a Follow The Flow, a Bikini és a Republic koncertjére is, míg napközben átadhatjuk magunkat a nyaralás élvezetének a PLÁZSon.

2019. március 22. 12:55

Ismét lovagi tornát rendeztek a budai várban

Több száz év után újra kardok és páncélok csörgésétől volt hangos a budai vár. A Budapesti Történelmi Múzeumban a lovagi tornák világát idézték meg a buhurt nevű látványos küzdősport magyar kőkemény művelői. A hagyományőrzés és a harcművészet a HISTORY műsorán is találkozik: az MMA páncélban című sorozatban hétről hétre összecsapnak a modern kor lovagjai.

2019. március 21. 19:15

Underground sztár dj-kkel erősít a Sound

Az underground DJ-világ bázisai idén is felépülnek a Balaton Soundon. Ismét jelentkezik a népszerű ELROW és új helyszíne lesz a szcéna zenészeinek a The Club.

2019. március 19. 10:46

Hip-hop fronton erősít a SOUND

Sorjáznak a fellépők Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára, a legújabb listán ott van Sean Paul, KSHMR, Desiigner vagy Denzel Curry. A Balaton Sound szervezői közben folytatják a tavaly létrehozott, tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampányt, melyhez önkéntesek jelentkezését várják.

2019. március 12. 18:41

Feszt!Eger, a magyar zenefeszt

Indítsd Egerben a fesztiválszezont! Ezt május 30-án meg is tehetjük, amikor a hazai zenekarok és előadók koncertjeinek a festői Bolyki-völgy adja majd a díszletet. Csak azért is zene! Csak azért is Feszt!Eger!

2019. március 12. 17:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

MagyarBrands díjas a Cellum

2019. március 21. 11:06

Hogyan netezzünk biztonságosan?!

2019. március 7. 12:31

Perre megy a Huawei

2019. március 7. 11:06

A Cellum biztonságos wallet platformja támogatja az új indonéz e-money rendszer, a LinkAja kialakítását

2019. március 1. 10:54
cloudappsportal.com