A CashCard ödvözli a frissen piacra lépő Festipay Prepaid Cardot

forrás: Prím Online, 2016. július 11. 10:08

A Peak Financial Services saját Prepaid Mastercard terméke, a CashCard 2015. május 27. óta érhető el a magyar piacon, ezzel az első, forint alapú Prepaid kártyaterméket hívta életre. A CashCard elsősorban vállalati kifizetési rendszerekben használt termék, ezért a kártya általában vállalatokon keresztül érkezik a magánszemélyekhez.

A vállalati értékesítés ellenére a cég nagy hangsúlyt fektet a kártyabirtokosoknak szánt funkciók fejlesztésére, ezért már a termék piacra lépésének napján 34 ország 52 bankjában tette lehetővé a készpénzbefizetést, Magyarországon az OTP és a K&H több, mint 600 fiókjában tölthető fel készpénzzel.

 

A CashCard, illetve a hozzá tartozó disztibúciós stratégia és üzleti modell olyannyira sikeres, hogy a kibocsátott kártyák száma az idei első félévben 126%-kal nőtt, és a vállalat immár 32 országban rendelkezik kártyabirtokos ügyfelekkel. Suppan Márton, a cég alapítója és igaztatója az 2016-os évben 200% fölötti növekedést vár.

 

A fenti sikereken felbuzdulva a Peak hamarosan egy kifejezetten fiataloknak szánt CashCard sorozatot jelent be, amely kiterjedt készpénzfeltöltési hálózatának köszönhetően tökéletesen alkalmas a fesztiválozók számára is, csakúgy, mint a többségében magasabb költségekkel használható, és bő egy évvel a CashCard után piacra kerülő Festipay Prepaid Card.

 

A bejelentés előhírnökeként néhány héttel korábban a Keszthely Triathlon verseny győztesei, továbbá, a WE LOVE BALATON közreműködésével szervezett ENYÉM A BALATON! kampány 300 nyertese is CashCard-on kapta meg a nyereményét. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás