Az Acronis szponzorálja a Toro Rossót a magyar Forma 1-es futamon

A fő tényezők, amelyek összehozzák az Acronis-t és a Forma 1-et az innováció, a gyorsaság és a precizitás

forrás: Prím Online, 2016. július 22. 16:33

A hibrid felhő alapú adatvédelem terén világelső Acronis az Acronis Backup 12 gyorsaságát és technológiai kiválóságát azzal ünnepeli, hogy örömmel jelenti be szponzori részvételét a július 24-én Budapesten megrendezett Forma 1 Magyar Nagydíjon.

A Forma 1 a világ leggyorsabb és technológiailag legfejlettebb adatintenzív sportja, és a világ leggyorsabb adatvédelmi sebességét kínáló Acronis így méltó párja.

 

Ha éppen nem akkor pislogunk egyet, a Hungaroringen ezen a hétvégén láthatjuk majd az Acronis logót egy elszáguldó versenyautó oldalára festve. Egy kicsivel gyorsabban, mint amíg az autó megtesz egyetlen teljes kört, az Acronis Backup 12 felhasználói több mint öt szervert tudnak helyreállítani. A világ leggyorsabb, 15 másodpercnél is rövidebb adat-helyreállítási idejével az Acronis Backup 12 olyan új megoldást képvisel, amely a vállalkozások és az informatikai vezetők számára nagyobb felügyeletet biztosít adataik és munkaköri feladataik felett, mint valaha bármikor.

 

 

A Network Testing Labs által ezen a héten kiadott legfrissebb jelentés szerint az Acronis Backup 12 egy VMware virtuális gép biztonsági mentésében jobban teljesített, mint a Veeam Availability Suite. Az Acronis-szal egy 180Gb-os virtuális gép biztonsági mentése mindössze 35,6 percet igényel, míg a Veeam-nál ez 71,2 perc. Ezzel az Acronis Backup 12 lett a világ leggyorsabb adatvédelmi technológiája.

 

Ennek az eredménynek az emlékezetesebbé tételére, és egyben a szélesebb körű partneri tárgyalások részeként az Acronis a Scuderia Toro Rosso Forma 1-es csapatot választotta partnerként az Acronis Backup 12 bevezetéséhez, és megerősítette, hogy a magyar nagydíjon az olasz csapatot fogja szponzorálni.

 

Gyakran az dönt győzelem és a vereség között, ha sikerül ezredmásodperceket lefaragni egy-egy köridőből. Az ágazati normának számító 15 perces adat-helyreállítási idő 15 másodperc alá csökkentése meghatározhatja egy vállalkozás sikerét vagy bukását.

 

„Az Acronis élvonalbeli, az adatvédelem terén dinamikusan fejlődő vállalat, amely kiválóan kapcsolódik a Forma 1-hez. Ez az együttműködés megmutatja majd, hogy sikeres a közös munkánk és együtt haladunk előre” – mondta a Toro Rosso pilótája, Daniil Kvyat.

 

„A Forma 1 első osztályú sport, az Acronis pedig osztja annak filozófiáját a sikerről, amelynek középpontjában a személyes rátermettség, a csapategység, az élvonalbeli technológiák és műszaki megoldások ötvözete áll. 

 

Büszkén adjuk nevünket a Forma 1-hez, és különösen a Scuderia Toro Rosso csapathoz, amely az Acronis Backup 12 bevezetésében közreműködő partnerünk” – mondta el az Acronis alapító-vezérigazgatója, Szergej Beluszov. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tanulj meg e-rollerezni, e-motorozni

Egyre több elektromos közlekedési eszköz jelenik meg a főváros utcáin – ami természetesen megosztja a budapestieket. A környezetvédelem hívei örülnek, mások viszont nem mindig felhőtlenül boldogok. Ahhoz, hogy gördülékeny legyen az együttélés, és még könnyebben megtalálhassák a helyüket a város életében az új típusú közlekedési eszközök, néhány dolgot mindenkinek érdemes megtanulnia. Ezek közül a legfontosabbat az Ogre & Co vezetője, Tóth-Báló Tamás össze is szedett számunkra.

 

2019. szeptember 21. 01:30

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás