Kényelmesek figyelem!

Van még hova fejlődni…

forrás: Prím Online, 2016. július 27. 07:10

Természetesnek vesszük, hogy az okmányirodában, a fodrásznál vagy a fogorvosnál időpontot kérhetünk, miért kellene vásárlás közben elviselnünk a felesleges várakozást? Vannak áruházak, akik felfigyeltek erre az igényre, és ennek megfelelően alakították ki szolgáltatásaikat.

Manapság már hétköznapi dolognak számít, hogy a fotelben ülve vásárolunk, vagy időpontot foglalunk, ha valamit feltétlenül az otthoni környezeten kívül kell elintézni. Elérhető ez a szolgáltatás például bankoknál, ahol még csak prémium ügyfélnek sem kell lenni ahhoz, hogy az ügyintéző szabaddá tegye magát egy általunk választott időpontban. A legújabb trendek azt mutatják, hogy ez a hozzáállás más piaci szereplőkre is átragadt, hiszen ma már akár laptop vagy televízió vásárlásnál sem kell tartanunk a felesleges várakozástól.

 

„Az ügyfeleink kényelmének érdekében az utóbbi években számos új szolgáltatással bővítettük kínálatunkat„ – mondta Szánthó Balázs a Media Markt Árkád ügyvezető igazgatója. „Okospontjainkon a műszaki tanácsadáson és technikai beállításokon túl népszerű a biztonsági szolgáltatások személyre szabása is. Tavaly átadtuk első áruházi kávézónkat, ami szintén arra szolgál, hogy a látogatók otthonosan érezzék magukat a vásárlás alatt. A legújabb ötletünk az időpontfoglalás, amivel azoknak szeretnénk kedveskedni, akik nem akarnak egyetlen percet sem várakozással tölteni, és szükségük van egy szakértőre a vásárlásuk során. A foglalást a honlapunkon keresztül intézhetik a vásárlók, és jelenleg néhány kiemelt áruházunkban érhető el. A felület mobilra is optimalizált, így akár útközben is lefoglalható egy szimpatikus időpont.” 

 

A nagyobb beruházások alkalmával jellemző, hogy az érdeklődőknek szüksége lehet plusz információkra, egyedi megoldásokra a végleges döntés előtt. Ilyenkor lehet frusztráló, ha az áruházakban dolgozó szakértők épp másik vásárlókkal vannak elfoglalva. Az új szolgáltatásnak köszönhetően nem kell másokkal osztozni az eladók figyelmén, az előre egyeztetett időpontokban bárki „prémium ügyfélnek” érezheti magát.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyszínpadon a Love Revolution

A Sziget két éve hirdette meg a "Love Revolution" kampányt, zászlajára tűzve a fenntarthatóság fontosságát, az emberi jogokat, elitélve a háborút és a fegyverkezést, szót emelve a bőrszín, vallás, vagy akár nemi identitás miatti kirekesztés ellen. Kádár Tamás főszervező elmondta, „A Sziget történetében idén először úgy szeretnénk felhívni a figyelmet a Love Revolution legfontosabb ügyeire, és ezzel a fesztivál értékrendjére, hogy a szó valódi értelmében vett "influenszereket” hívtunk meg, akik a Nagyszínpadon fejtik ki véleményüket a saját témáikban.”

2019. július 23. 17:34

Magyar rendező a nyertesek között a fiatal filmesek európai versenyén

Galambos Levente az öt győztes egyike az Európai Bizottság EUandME elnevezésű kampánya részeként megrendezett filmes versenynek. A nyertes fiatal rendezők fejenként 7500 eurós támogatást kaptak, és neves európai filmrendezők mentorálásával vitték filmre ötletüket. A magyarországi bemutatót július 18-án tartották Budapesten, a Premier KultCaféban. A Rejtett értékek című film már elérhető online is.

2019. július 22. 10:10

Programdömping a PLÁZSon

Július 19-20-21-én annyi program lesz a PLÁZSon, hogy nem is érdemes elhagyni a siófoki nagystrand homokos partját. Lesz Halott Pénz, Horváth Tamás, Rakonczai Imre koncert, az Arénában hajnalig tartó bulik, míg napközben az Eisberg - Just Clear Fitness Fesztivál vár mindenkit, aki szereti aktívan eltölteni a hétvégéit.

2019. július 18. 13:24

Védekezzünk a szúnyogok ellen

Az idei évben a hatalmas esők után érkező hirtelen erőteljes felmelegedés rendkívül kedvezően hatott a szúnyoglárvák fejlődésére. Esős időben nem lehet alkalmazni a településeken bevett szúnyoggyérítési módszereket. A szúnyoginvázió nem csak a vízparti településeket érinti, és sajnos nem csupán néhány kellemetlenül égő csípés a hozománya a szárnyas rovarnak.

2019. július 15. 13:50

Idén is várja az önkénteseket a Sziget

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.

2019. július 15. 12:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás