Nemzetközi szolgáltatását fejleszti a Palletways Hungary

forrás: Prím Online, 2019. október 2. 11:33

A Palletways Hungary, Magyarország egyetlen expressz raklapos logisztikai szolgáltatásokra specializálódott hálózata további fejlesztésekkel és erőforrásnöveléssel bővíti tevékenységét. A dinamikusan növekvő kereslet minőségi kiszolgálását biztosítva szeptember 2-tól a külföldre induló járataikat az eddigi heti két alkalomról napi szintűre növelték. Ennek eredményessége már most jól látható: fél hónap alatt azonnal megduplázták a Magyarországról küldött külföldön kézbesített raklapok számát. 

A Palletways Group 2018 októberében lépett be Magyarországra 11 független magyarországi logisztikai szolgáltatóval partnerségben. Ezzel létrehozta Magyarország egyetlen raklapos szállítmányozásra specializálódott logisztikai hálózatát, amely azóta is folyamatosan növekszik, jelenleg 16 tagot számlál. Mindennek köszönhetően a Palletways Hungary a belföldi gyűjtő piacon már jelentős részesedést tudhat magáénak. Nemzetközi szolgáltatásuk fejlesztésével céljuk, hogy az európai szállítmányok terén is hasonló szerepet érjenek el. 

 

„A mai felgyorsult világban, úgy gondolom, hogy a heti két alkalomra korlátozódott nemzetközi járatindítás hosszútávon nem versenyképes. Ebből kiindulva nélkülözhetetlennek gondoltuk a napi indítások bevezetését, ezáltal több ügyfelet érhetünk el és szolgálhatunk ki sikeresen. És erre mi sem jobb bizonyíték, minthogy a bevezetést követő két hétben máris megduplázódott a nemzetközi küldemények volumene. Célunk, hogy az eddigi külföldre szállított raklapok havi összmennyiségét az év végére megtízszerezzük.” – mondta Ádám Dániel Márk, a Palletways Magyarország Member Support menedzsere. 

 

A szeptember 2-án bevezetett nemzetközi napi indítási rendszer immáron lehetővé teszi, hogy a kiszállító partnerhez megérkezett küldeményeket –ahogy belföldön, úgy külföldön is– akár 24, vagy igény szerint 48 órán belül kézbesítsék. A fejlesztés során a már korábban sikeresen működő munkafolyamat változatlan maradt; a raklapokat Magyarországról a külföldi elosztó központokba továbbítják, amelyek onnan folytatják útjukat a célországokba. 

 

Az új járatindításokkal párhuzamosan a viteldíjak is jelentősen csökkentek, ezzel is jobban kiszolgálva az ügyfelek igényeit. Az akadálytalan működés fenntartásának érdekében a központi, biatorbágyi raktár kapacitását bővítették, illetve a várható belföldi és nemzetközi növekedés új munkatárs alkalmazását is lehetővé tette. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SUSE CaaS Platform 4: a felügyelő, akire bátran rábízhatja konténereit

Már elérhető a SUSE CaaS Platform 4, a SUSE konténerfelügyeleti platformjának legfrissebb kiadása. A megoldás egyszerűsíti a legszélesebb körben használt konténerfelügyeleti megoldás, a Kubernetes használatát, ezáltal lehetővé teszi a fejlesztő és DevOps csapatok számára a konténeralapú szolgáltatások bevezetését és üzemeltetését mind a helyszínen, mind pedig hibrid vagy többfelhős környezetben. 

2019. október 17. 13:44

Garnélák nyomon követésére és biztonságos online fizetésre egyaránt használható a blockchain

Világszerte számos területen hoz áttörést a módosíthatatlan és hiteles adatnyilvántartás biztonságát garantáló blockchain-technológia. Szabolcsi András, az év innovatív terméke díjjal kitüntetett BlockBen szakértőjének elemzéséből kiderül: a TAJ-visszaélések vagy a kilométerórák visszatekerésének megakadályozása mellett az online fizetés gyorsabbá és biztonságosabbá tételét is lehetővé teszi a blockchain.

2019. október 17. 12:03

Lehet-e egészségügyi adattal életet menteni?

A Hungaromed szakmai konferenciáin 85 előadó és közel 3.000 résztvevő konzultált előadások és interaktív csoportmunkák formájában. Az október 7-9. között, második alkalommal megrendezett Hungaromed Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás több konferenciáját és szakmai eseményét is a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kara és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság szervezte, főként a digitális egészségügy, a mesterséges intelligencia, a kórházi menedzsment stratégia, a betegbiztonság, az adat- és kiberbiztonság, a táplálkozástudomány és a demencia aktuális témáira fókuszálva.

2019. október 17. 10:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás