Brit Care kutyaeledel

forrás: Prím Online, 2019. október 15. 18:17

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

A fent felsorolt betegségek sajnos kutyáink életében is előfordulhatnak. Ahogy nálunk, embereknél ezek megelőzése is összefügghet a táplálkozásunkkal, náluk sincs ez másképp. A Kutyakajas.hu-nál kapható Brit Care kutyatáp emészthetősége kiváló, és csakis hipoallergén hozzávalókból készült, mint például a lazac, a bárány, a rizs és a burgonya.

Gyakori probléma az ételintolerancia jelentkezése kutyusainknál. A Brit Care erre is kínál megoldást. Fontos, hogy könnyen emészthető fehérjét adjunk kedvencünknek, mint például a bárányhús. A szárnyashús magasabb aminosav-tartalma miatt kevésbé javasolt a problémával küzdő ebek számára. Ugyanakkor jó választás a lazac, mely Omega-3 és Omega-6 tartalma miatt kifejezetten ajánlott. Az erek megbetegedése ugyanis sok esetben ezen tápanyagok hiányához vezethetők vissza.

 

A kalcium jobb felszívódása érdekében, valamint a hasmenést okozó kórokozók miatt ajánlatunk gyümölcs-oligoszacharidot is tartalmaz. Ez a belek védelméhez elengedhetetlen.

 

Allergének nélkül

 

A felelős állattartók nagy gondot fordítanak kedvencük táplálkozására. A kínálat nagy, sok termékből választhat az érdeklődő, melyek mindegyike más előnyökkel bír. A Brit Care esetében azonban nemcsak a minőségi alapanyagok és a tápérték jelenti az egyetlen pozitívumot. Legfőbb erénye, hogy összetevői nem tartalmaznak allergizáló anyagokat.

 

Rendkívül kevés kutyaeledel található a piacon, melyek ennek a nem elhanyagolható szempontnak is eleget tesznek. A Brit Care támogatja az emésztést, természetes összetevőinek köszönhetően pedig egy igazán egészséges csemege kutyusod számára.

 

További előnyök

 

Sajnálatos módon manapság egyre jellemzőbbek olyan betegségek és rendellenességek, melyek bizony a kutyákat sem kímélik. A kulcs a megelőzésben rejlik! Erre pedig a legkézenfekvőbb módszer: a helyes táplálás. Ezzel kivédheted a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek jelentős részét, a cukorbetegségről nem is beszélve. 

 

Ahogy már volt is szó róla, a legegészségesebb alapanyagok szerepelnek a listán: lazac, bárányhús, rizs, burgonya. Ezek figyelembevételével az allergia is jó eséllyel kivédhető.

 

A Brit Care kutyatáppal sokat tehetsz kedvenced egészségéért és kiegyensúlyozott életviteléért.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az elemek típusai és sajátosságai

Az életünk során rengeteg műszaki eszközben használunk különböző típusú elemeket. Egyes eszközök nagyobb energiafelhasználásuk miatt gyorsabban lemerítik az energiaforrásokat, míg más modellekben tovább bírják.

2019. november 18. 10:03

A pénzhez jutás gyors módja heti törlesztéssel

A heti törlesztésű kölcsön mellett szóló legfontosabb érvek közül a kiszámíthatóságot, a gyorsaságot és az egyszerű ügyintézést érdemes kiemelni. Ez a fajta konstrukció tehát hatékony megoldást kínálhat az olyan élethelyzetekre, amikor rövid időn belül kell pénzhez jutnunk.

 

2019. november 18. 09:18

Ön is genetikai minták szerint él

Szüleink, nagyszüleink, minden ősünk és elődünk bennünk él. Ott rejtőznek gesztusainkban, meglapulnak cselekedeteinkben, reakcióinkban, mi pedig azt gondoljuk, teljesen egyediek vagyunk. Talán ön is így vélekedik. Mert talán ön sem tudja, hogy a genetikai minták milyen szinten képesek befolyásolni az életét, a pénzügyeit, a kapcsolatait és a mindennapjait.

2019. november 18. 09:05

Eljegyzési gyűrűk személyiség típusok szerint

Az eljegyzés mindig nagy szó egy pár életében. Egy új és merész lépés egy közös, boldog jövő felé. Mindenki számára más az ideális eljegyzés, de egy biztos: minden esetben szükség van egy eljegyzési gyűrűre. Lássuk is, hogy melyik személyiségtípushoz mi az, ami előnyös választás!

2019. november 18. 08:54

A tálca nélküli zuhanykabinok sajátosságai

Új fürdőszoba kialakításánál vagy a régi felújításánál sok minden merül fel a helyiség kialakításával kapcsolatban, ám a központi kérdés mindig az, hogy kád vagy zuhany kerüljön a helyiségbe.

2019. november 18. 08:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás