Az ideális őszi, otthoni program

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 15:14

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

Az ideális társas jellemzői

 

A Játékszigetnél kapható tökéletes családi társas egyik fő jellemzője, hogy mindenkit egyformán leköt, szórakoztat, és ha még tanulni is lehet belőle, akkor az az igazi nyereség. Hiszen tanulni nem csak a suliban vagy unalmas kereteken belül lehet, hanem számos ismeretet sajátíthatunk el egy izgalmas társasjáték kapcsán is. Nagyon jó pont az ideális társasnak, ha meg tud újulni, és képes a sokadik játék után is valami újat mutatni.

 

Mivel manapság meglehetősen ritka, hogy a családok le tudnak ülni egy kis időre együtt játszani, ezért ezeket az értékes perceket mindenképp meg kell ragadni. Főleg, ha még mókával és nevetéssel is fűszerezhetjük a játékot, akkor tényleg nincs is másra szükségünk.

 

Családi kvízjáték

 

Többféle korosztály számára nyújt élményt a MindenTuDorka kvízkártyák társasjátéka. Vannak a kártyákon egészen könnyű és sorban nehezedő kérdések, amikre még egy sokat olvasott felnőtt sem biztos, hogy tudja a választ. Ezek között fellelhetjük az igaz-hamis kérdéseket, valamint a feleletválasztósakat egyaránt.

 

Természetesen nem mindegyik csomag ölel fel minden kérdést a világról, hanem témák szerint választhatja ki mindenki a számára legérdekesebbet. Már egészen általános iskolás kortól találhatunk benne izgalmas kérdéseket, amik mellett felnőtteket megizzasztó rejtélyek is vannak. A teljesség igénye nélkül: háziállatok, dínók, az emberi test, világűr, a világ csodái, a világ országai és sok más témát felölelő kvíz kapható. 

 

A jövőre nevel

 

A gyerekek természetüknél fogva érdeklődőek, és szeretnek új dolgokat megtanulni. Éppen ezért nem véletlen, hogy előszeretettel utánozzák a felnőtteket, legyen szó főzésről, takarításról vagy éppen vásárlásról.

 

Ha vásárlás, akkor bankkártya, ha pedig bankkártya, akkor Monopoly Junior Electric Banking! Ezzel a játékkal nemcsak a beosztás és a takarékoskodás az, amit a csemete megtanul, hanem tökéletes mód arra, hogy a szülőktől ellesett mozdulatokat ő maga is kipróbálhassa a játékban. Mivel elektronikus terminált tartalmaz a játék, így a vásárlásokat mind egy bankkártyával bonyolíthatjuk le, ami külön élményt nyújt, főleg, ha együtt ismerjük meg. Remek lehetőséget nyújt nekünk arra, hogy biztonságosan vezessük rá a gyermeket a pénz és a bankkártya fontosságára, és megtanítsuk, hogyan is kell velük bánni.

 

Senki ne felejtse el: a legfontosabb, hogy együtt töltsük el az időt úgy, hogy figyelünk egymásra, és ha még tanulunk is belőle, az csak külön előny! 

Kulcsszavak: játék

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

2020. február 14. 16:08

Acélkerítéssel a biztonságért

Családi ház, ipari létesítmény, de még egy üresen álló telek köré is érdemes kerítést építeni. Míg a teleknél a kerítés funkciója csak annyi, hogy ne használja más a területet, addig ingatlan esetében már védelmi szereppel is bír. 

2020. február 14. 16:03

Passzív jövedelem - a legfontosabb tudnivalók

Szinte már elcsépelt fogalommá vált a passzív jövedelem kifejezés, ami sokak számára egyenlő a könnyű pénzszerzésbe vetett hit miatti csalódottsággal. Tényleg létezik olyan, hogy passzív jövedelem? Cikkünkben utánajárunk. 

2020. február 14. 15:58

Milyen vicces ajándékkal lepd meg a párod Valentin-napra vagy nőnapra?

Ki mondta, hogy nőnapon csak virággal kedveskedhetünk női ismerőseinknek? Ha nem a stílusod a virágos, rózsaszín ajándékok kitalálása, akkor maradj velünk és nézzük meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Valentin-napra sem kötelező mindent szívekkel beborítanunk, sokkal jobban értékel a többség valami egyedi és izgalmas ötletet.

2020. február 14. 15:48

Mikor használjunk szemcseppet vagy fülcseppet a kutyánknak?

Mivel számos érdekes információt olvasni a kutyák fülének és szemének a tisztán tartásától, így mi is összefoglaljuk röviden.

2020. február 14. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás