Eljegyzési gyűrűk személyiség típusok szerint

forrás: Prím Online, 2019. november 18. 08:54

Az eljegyzés mindig nagy szó egy pár életében. Egy új és merész lépés egy közös, boldog jövő felé. Mindenki számára más az ideális eljegyzés, de egy biztos: minden esetben szükség van egy eljegyzési gyűrűre. Lássuk is, hogy melyik személyiségtípushoz mi az, ami előnyös választás!

Van, aki a solitaire-re esküszik, míg másokat a sok köves gyűrű ejt rabul. Hagyományos sárga arany vagy modern kombináció? Mind fontos kérdés, amire általában a férfiaknak egyedül kell megtalálniuk a választ, hacsak nem kapnak valahonnan egy kis segítséget. Nekik próbálunk súgni egy kicsit.

 

Bájos és természetes menyasszony

 

A visszafogott és diszkrét ékszereket kedvelő hölgyeknek az ideális gyűrű sosem hivalkodó vagy túlságosan hangsúlyos. A tökéletes választás egy szolid fehérarany karika, amit egy egyszerű gyémánt díszít. Fontos, hogy bár a lényeg a könnyed báj, de kifejezetten előnyös választás, ha van benne egy pici csavar. Az, hogy egy vagy több köves-e, az maximálisan szubjektív választás.

 

Titokzatos és kacér

 

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a középpontban lenni, és nem bánják, hogy rájuk irányul a figyelem, kifejezetten jó, ha egy kicsit feltűnő eljegyzési gyűrűt választunk. Látványos és pazar összeállítást keressünk, amivel tökéletesen tudják hangsúlyozni a temperamentumukat. 

 

Modern és lendületes

 

A divatkövető és mindenben a modern stílust figyelő menyasszonyok sajátja a különböző, színes vagy éppen a meghökkentő kontrasztot alkotó fekete és fehér ékkövek kombinációjával készült gyűrűk. Mivel dinamikusak és teljes mértékben eltérnek a hagyományostól ezek a típusú gyűrűk, így biztosan meghozzák a várva várt sikert. Meg kell említenünk a szögletes formákkal renelkező eljegyzési gyűrűket is, ahol a kő csiszolása rendhagyó. 

 

A klasszikus mindig elegáns

 

Azoknak a menyasszonyoknak, akik tisztelik a hagyományokat, és nem az aktuális divatot részesítik előnyben, nagyon jó választás egy sárga vagy fehérarany eljegyzési gyűrű egy hagyományos csiszolású kővel. Mivel finom, lágy vezetésű vonalakkal dolgozik, így hangsúlyozza a követ, ami nem nagy, és tökéletesen érvényesül a kevesebb néha több elv. 

 

Kreatív és meghökkentő

 

A színes drágakövek tökéletes barátja a menyasszony, aki szereti a merész összeállításokat, és nem retten vissza az egyedi és izgalmas kombinációktól sem. Az állandóan nyüzsgő, kalandvágyó hölgyeknek tökéletes a színek ízléses ötvözése.

 

Érzéki

 

Mostanság divatos rozéarany és a kristálytiszta gyémánt találkozása. Elegáns és finom vonalvezetés jellemzi a gyűrűket, amiket a romantikus, örök álmodozó hölgyeknek ajánlunk leginkább. Egy vagy több köves? Teljesen mindegy, az összhatás finom és igazán művészi.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Amit a fürdőszoba költöztetésénél figyelembe kell venni

Amikor költözés előtt állunk, a pakolás heteket is igénybe vehet, főleg, ha munka mellett próbáljuk elvégezni a szükséges teendőket. A konyha és a nappali bedobozolása után úgy érezhetjük, hogy a fürdőszobával már csak a pakolászás könnyebbik fele van hátra, hiszen a fürdő a többi helyiséghez képest kicsi, és amúgy sem tárolunk ott túl sok mindent.

2019. december 13. 12:48

Hogyan pakolj, hogy minden beférjen?

Egy repülőút már magában izgalmas, hát még akkor, ha nem férsz a bőröndödbe. Mit kéne kihagyni vagy éppen átpakolni ahhoz, hogy mindennek legyen helye, esetleg van más jó megoldás is? Lássunk néhány tippet az ideális utazásért!

2019. december 12. 17:27

Minden, amit a vezeték nélküli video kaputelefonról tudni kell

Mindenki szeretné tudni, hogy ki várakozik kapujában, ki csenget és kér bebocsátást otthonába. Nem csak kíváncsiságképpen, de biztonsága érdekében egyaránt, mivel az otthon az a hely, ahol nem csak értékei, hanem szerettei védelméről is gondoskodni kell. Nem mindegy, hogy a szomszéd szaladt-e át egy kis cukorért, a várva várt vendégek érkeztek meg, vagy egy idegen ellenőrzi otthonunk gyenge pontjait.

2019. december 9. 17:05

A tökéletes gardróbszekrény

A gardróbszekrény a ruhásszekrények koronázatlan királya: elfér benne minden holmink, és azokat a polcoknak, akasztóknak és fiókoknak hála, rendszerezetten és áttekinthetően tudjuk tárolni. Azonban mielőtt lecsapunk az első szimpatikus darabra, gondoljuk át, hogy biztosan minden szempontból megfelelő lesz-e.

2019. december 9. 16:56

Macskaházak

Felelős gazdiként tudjuk, hogy mennyire fontos kutyáink számára a kényelem és a biztonság, ezért mikor házat nézünk nekik, figyelembe vesszük nem csak a saját, de kedvencünk igényeit is. És ez nincs másként a másik négylábú kedvencünk esetében sem!

2019. december 9. 16:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás