Lányok és kiskedvenceik: Enchantimals

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 15:33

Az Enchantimals mese a mai népszerű mesék egyike, sok kis lurkó rajong a történetekért, így nem meglepő, hogy a szereplőkből plüssfigurák is készültek, amikkel a gyerekek szívesen játszanak. 

Az Enchantimals világa 

 

Az Enchantimals mesék az erdők mélyére kalauzolják a kis nézőket, ahol fiatal lányok élnek kiskedvenceikkel különlegesen szoros barátságban. 

 

A kis erdei barátok 

 

Az erdőben élő lányok sok kalandon esnek át, minden egyes lánynak van egy saját kedves barátja, aki segíti őt a cselekmény során. Az erdőben számos lehetőségük van jól érezni magukat, ilyen például a dzsungelkávézó, ahol a szereplők összegyűlhetnek, és ahol Peeki Parrot baba és Sheeny papagáj trópusi frissítőket szolgál fel a csipet-csapatnak. 


Az Enchantimals plüss figurák 

 

Ahogy már említettük, minden lánynak van egy saját legjobb barátja, ezek a kis lények pedig megvásárolhatók plüssfigurák formájában. Megveheti gyermekének Shhep Flag, Koala Dab és Scunk Caper figurát is. A figurák egységesen 35 cm méretben érhetők el, viszonylag kis méretezésüknek megfelelően könnyen szállíthatók, a gyerekek kezében is elfér. A Szotinál kapható Enchantimals plüssfigurák három különböző állatot testesítenek meg: a bárányt, a koalát, és a borzot; nehéz eldönteni, hogy melyik a legcukibb, így nem meglepő, ha a gyerekek mindhárom figurát szeretnék megkapni. 

 

Dzsungelkávézó

 

Az Enchantimals rajzfilm témájával áll kapcsolatban a dzsungelkávézó kiegészítő, amely az erdei barátok szórakozásának helyszínéül szolgál. A játék minden apró részletet igyekszik ábrázolni, úgy mint a bútorok, a poharak vagy akár a mosogató, a gyerekek tehát sokat tanulhatnak játék közben a mindennapi tevékenységekről is. A dzsungelkávézóban fogyasztják a kis barátok a trópusi frissítőket, hogy mindig tettre készek legyenek a legújabb erdei kalandokra. A játékhoz tartozik Peeki Parrot baba és Sheeny papagáj is, akik a finomabbnál finomabb innivalókat és harapnivalókat készítik a vendégeknek. A vendégek függőágyban hűsölhetnek vagy hintázhatnak, smoothie-t iszogatva. A részletgazdag játék jó befektetés lehet a rajongóknak, sokoldalúan játszhatnak vele a gyerekek, garantáltan nem unják meg egyhamar.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50