Felhasználóbarát felületek a hatékony kereskedéshez

forrás: Prím Online, 2020. március 17. 09:37

A lehető leggyorsabb és legkönnyebben kivitelezhető tőkepiaci kereskedéshez értelemszerűen olyan felületekre van szükség, amelyek kellőképpen támogatni tudják ezeket a törekvéseinket.

A bejegyzés keretei között szám szerint három ilyen platformot mutatunk be, külön figyelmet szentelve a rajtuk keresztül rendelkezésre álló legfontosabb funkcióknak.

 

Amennyiben érdekli a tőzsde, érdemes a Random Capital Zrt. szolgáltatásait megtekinteni.

 

Netboon

 

A Netboon használatához mindössze stabil internetes kapcsolat kell, és bármilyen számítógépről vagy laptopról hozzá lehet férni a platformhoz. Vagyis utazás, nyaralás vagy pihenés alatt sem kell nélkülözni a kereskedési felületet.

 

A Netboon segítségével nyomon lehet követni az értékpapírokkal kapcsolatos eseményeket, az úgynevezett Villámkötés szolgáltatáson keresztül pedig a gyorsan adódó vételi és eladási lehetőségek kihasználására is lehetőség van.

 

Mindemellett a számlánkkal kapcsolatos információk, továbbá elemzések és hírek is elérhetők a rendszeren belül. Ráadásul kifejezetten egyszerű elsajátítani a használatát, így tényleg nem kell sok idő ahhoz, hogy magabiztosan tudjuk kezelni a kereskedéssel kapcsolatos ügyeinket.

Randi

 

A Randi egy szoftver formájában letölthető kereskedési felületnek számít. Akár a napi rendszerességgel űzött kereskedésben vagyunk érdekeltek, akár a hosszabb távú befektetések jellemzők ránk, a platform mindenképpen a segítségünkre szolgál a problémáktól mentes ügyintézéshez.

 

A felületen belül elérhető ajánlati könyv segítségével gyorsan fel lehet mérni a kereslet és kínálat arányát a különböző árszinteken. Továbbá kereskedési információk és grafikonok megjelenítése által több értékpapír mozgását is figyelemmel lehet kísérni egy időben, ráadásul egy ingyenes grafikonrajzoló is segít a technikai elemzés precíz kidolgozásában.

 

Hírek és elemzések természetesen a Randin is rendelkezésre állnak, egyúttal a számlánkkal kapcsolatos aktualitásokat is könnyedén meg tudjuk nézni.

 

Mobil Broker

 

A Mobil Broker felülete az okostetefonon keresztül bonyolított kereskedést teszi lehetővé, mégpedig egy ingyenesen elérhető alkalmazás formájában. Kifejezetten sokrétű megoldásnak számít, ugyanis többek között a Villámkötés funkció, az ajánlati könyv, valamint a grafikonok és friss tőzsdei hírek is elérhetők rajta keresztül.

 

Android, Windows vagy iPhone készülékekre optimalizált verzió egyaránt rendelkezésre áll, kifejezetten hatékony folyamattá alakítva így a lokációtól függetlenül intézhető mobiltelefonos kereskedést.

 

Legyünk éppenséggel útközben, töltsük pont a jól megérdemelt nyaralásunkat, illetve vegyünk részt szabad programon, a Mobil Broker segítségével másodperceken belül férhetünk hozzá a valós idejű árfolyamokhoz, illetve használhatjuk ki a kereskedéssel kapcsolatban adódó instant lehetőségeket.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért jó nyáron lakást vásárolni

Jön a nyár. Az ember legszívesebben a teraszon koktélt kortyolgatva, a vízparton ejtőzve, vagy fagylaltot kanalazva töltené az időt. Kinek van kedve ilyenkor költözni? Pedig a nyári ingatlanvásárlás nagyon is megéri! Mutatjuk, hogy miért!

2020. május 15. 11:14

Ezek a világ legnépszerűbb receptes oldalai

Manapság már nem kell egy könyvtárnyi szakácskönyvet tartanunk otthon, hogy új receptet tudjunk kipróbálni. Az internet számos lehetőséget kínál erre, elég az étel nevét vagy akár csak az alapanyagot beírnunk a keresőbe, és már szemezgethetünk is a jobbnál-jobb receptek, és a különböző receptes oldalak között. És ha rendelkezünk némi nyelvtudással, akkor nem kell csak a magyar oldalakat böngésznünk, bár itt is van recept és jó receptes oldal szép számmal. 

2020. május 15. 11:08

A BDSM főbb jellemzői

Manapság már senkinek nem jelenik meg a kérdőjel a feje felett, ha azt olvassa valahol, hogy BDSM. De vajon miért van ez? Tisztában vagyunk vele, hogy mit is jelent, vagy csak töredék ismereteink vannak néhány könyv és film alapján? Milyen kellékei vannak, és milyen szabályokat kell betartania annak, aki biztonságosan szeretné csinálni?

2020. április 17. 10:16

Ételek, amelyekkel felturbózhatod az immunrendszered

Nagyon fontos jó karban tartani az immunrendszered, nincs ez másként a vírusok és járványok idején sem. Most, a koronavírus kapcsán kulcsfontosságú, hogy az immunrendszer kellően fel legyen készülve az esetleges fertőzésre, hogy a híreknek megfelelően ne döntsön le a lábadról, hanem maximum enyhe megfázásként suhanjon át rajtad a vírusfertőzé

2020. április 14. 09:47

A mosható szájmaszkok használata mellett szóló érvek

Manapság gyakran merül fel kérdésként, hogy vajon a mosható szájmaszk használata jobb választásnak minősül-e az eldobható változatokhoz képest. Pontosan ennek igyekszünk utánajárni a cikk keretei között, külön figyelmet szentelve a mosható maszk alkalmazásával kapcsolatos fontosabb tudnivalóknak.

2020. április 8. 10:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás