A WIWE veszélyhelyzetben is segíti a szívproblémák szűrését

forrás: Prím Online, 2020. március 18. 15:04

A koronavírus járvány terjedése miatt kockázatossá vált az orvosi rendelőkben történő várakozás, csökkent a rendelői EKG mérések lehetősége. A WIWE mobil EKG azonban könnyű megoldást jelenthet erre a problémára, az eszköz otthoni szűrést és táv-kiértékelést tesz lehetővé.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi ellátórendszer fókuszába a koronavírus gyanús betegek kivizsgálása, a fertőzöttek gyógyítása került. Ugyanakkor sokak esetében ilyenkor is kiemelten fontos a rendszeres, szakszerű EKG mérés, ám erre most a megszokottnál jóval kevesebb a lehetőség. A WIWE mini EKG-nak köszönhetően azonban otthon is gyorsan, pontosan el lehet végezni ezt a vizsgálatot, amit az orvosunk akár telefonon is kiértékelhet, hála a készülék által továbbított adatoknak.

 

 

A WIWE mobil EKG készülék több szempontból is egyedülálló: 

  • Egycsatornás klinikai minőségű EKG felvételt készít a főbb EKG eltérések, a stroke esélyét növelő pitvarfibrilláció, a magas, illetve alacsony pulzus és az oxigénhiány rizikóbecslése céljából.
  • A mérés könnyen elvégezhető otthon, nyugodt körülmények között, mindössze 1 perces mérés keretében, így a felhasználónak nem kell az orvosánál, váróteremben megjelennie.
  • Az eredmények emailben elküldhetők az orvosnak, aki távolról is kiértékelheti, ezzel ismét csökken az emberek közötti fertőzésveszély esélye.
  • Segíthet beazonosítani egy-egy aggasztó tünet, pl. légszomj eredetét, amennyiben annak szívprobléma a kiváltó oka.
  • Segít az idősebb szeretteinkről való gondoskodásban személyes találkozás nélkül, hiszen az eredményt a szépkorúak egyszerűen, gyorsan el tudják küldeni emailben a hozzátartozók okoseszközeire.
  • Segítheti a háziorvost, kardiológust egy gyors előszűrés elvégzésében.

 

A myWIWE Diagnosztika Kft. március 18. és április 18. között kedvezményes áron teszi elérhetővé a WIWE diagnosztikai készüléket a lakosság számára.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás