Az S&T Consulting a régióban elsőként kap Check Point Maestro minősítést

forrás: Prím Online, 2021. február 17. 18:13

A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy a régióban elsőként az S&T Consulting Hungary Kft. szerzett Maestro specializált partneri minősítést. A megszerzett cím azt igazolja, hogy a cég rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással, ugyanakkor az S&T Consulting Hungary már jelenleg is több Maestro/Scalable platform referenciával rendelkezik a magyar piacon.

A Check Point Maestro architektúra lehetővé teszi a vállalatok számára – függetlenül azok méretétől –, hogy élvezzék a rugalmas felhő-szintű biztonsági platformok erejét és meglévő biztonsági gateway-eiket akadálytalanul tudják hyperscale kapacitásúra bővíteni.

 

Vándor Benjámin a Check Point Software Technologies magyarországi ügyvezető igazgatója (jobbról) és Vilhelm Zsolt biztonsági mérnök (balról)

„A tavalyi év a pandémia miatt mindannyiunk számára nehéz időszak volt, több üzleti sikerről is beszámolhattunk. 2020 első két negyedéve erősebb volt az átlagosnál, nagyot lendült a kereslet, az év második felére ez a hullám visszább húzódott,” - mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője. „Ugyanakkor a hazai eredményeink közül mindenképpen kiemelkedik az egyik legrégebbi hazai partnerünkkel, az S&T Consulting-al való újabb kiemelt partneri együttműködés, melynek nyomán már sikeresen megvalósítottunk egy nagyszabású, Maestro architektúrára épülő projektet.”

 

Páli Péter

„A Maestro architektúra használatával eltűnnek a korlátok a tűzfalak kapacitását illetően; egy adott szolgáltatás esetén a megváltozott igények kiszolgálását könnyedén tudják a felhasználók biztosítani. A Maestro specializációnak köszönhetően, a meglévő és leendő ügyfeleink számára szükséges szakértői tevékenységet még magasabb szinten tudjuk nyújtani,” - tette hozzá Páli Péter, az S&T IT biztonsági csoport vezetője.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Továbbra is élen a Magyar Telekom fenntarthatósági gyakorlata

A Magyar Telekom két független értékelés alapján is elismerő értékelést kapott fenntarthatósági gyakorlatát tekintve. A FTSE Russell (FTSE International Limited and Frank Russell Company) megerősítette, hogy a Magyar Telekom a FTSE4Good kritériumai szempontjából történt független elemzés során megfelelt azoknak a követelményeknek, amelyek alapján továbbra is FTSE4Good indexcsalád tagja lehet. Emellett, a CDP Supplier Engagement Rating (SER) értékelése alapján a Magyar Telekomot – egyedüli magyar székhelyű vállalatként – a top7%-ba sorolta.

2021. február 24. 11:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55