Startol az Év Gyára verseny

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 15. 09:57

A GyártásTrend évente megrendezésre kerülő versenye ismét elindul, hogy megtaláljuk az Év Gyárát. 2021-ben az előző évben kialakított kategóriarendszerben pályázhatnak a vállalatok, megmérettetve magukat a legjobbak között.

Immár hetedik éve rendezzük meg az Év Gyára versenyt, a tavalyi évhez hasonlóan pedig most is kilenc kategóriában várjuk a nevezéseket. Külön értékeljük majd a KKV és nagyvállalatokat, ezzel is kiegyenlítettebb feltételeket biztosítva a mezőnyben. A célunk, hogy minden gyártó értékes tapasztalatokkal gazdagodjon a fordulók végén, jobb rálátást szerezve saját folyamataira és jó példákat látva másoktól.

 

Az évente megrendezett hagyományos versenyünk idei főtámogatója a Vodafone Business, az Energiahatékonysági kategória szponzora pedig az E.ON. A nagyvállalati tapasztalat, a PPH Media kiadó által jelentett nemzetközi háttér és a szakértői zsűri garanciát jelent arra, hogy a verseny során Magyarország legjobb gyárait hirdethetjük majd ki.

 

Hasonlóan a korábbi évekhez, idén is a Process Solutions Group végzi a nevezettek pályázatának értékelését, majd egy szakértői csapat látogat el a gyárakba az auditokra a shortlistre került vállalatokhoz. Az összetett Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, a 3 és 15 milliárd forint közötti, és a 15 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjainak. Mind a kilenc kategóriában pályázhatnak azok a cégek, amelyek rendelkeznek hazai termelőegységgel, az Év Gyára cím eléréséhez pedig több kategóriában érvényes nevezéssel, továbbá legalább egy kategóriagyőzelemmel kell rendelkezni.

 

2020-ban három összetett nyertest hirdethettünk különböző bevételi kategóriákban. A nagyvállalati győztes (15 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel) a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyáregysége lett. A KKV-k között a 3 milliárd forint alatti éves árbevételű vállalatok kategóriáját a Hirschler Glas Kft., a 3 és 15 milliárd forint közötti éves árbevételű kategóriát pedig a Viterra Növényolajgyártó Kft. nyerte meg. 

 

A tematikus kategóriákban szoros verseny alakult ki, a shortlistes vállalatok között nehéz volt döntést hoznia a zsűrinek. A szakértők szerint azonban megtiszteltetés már maga a részvétel is egy ilyen szakmai közösség munkájában. Arra törekszünk, hogy az Év Gyára verseny továbbra is ilyen, magas színvonalú és fontos verseny maradhasson.

 

Ha szeretné Ön is összemérni gyárát más termelő vállalatok hazai üzemeivel, nevezzen be a versenyre és kérje pályázati anyagunkat. Már önmagában a pályázati folyamat, az audit és az értékelés hasznos tapasztalatot jelenthet. Ha pedig szeretné elérni a verseny célközönségét, az ország legjobb gyárait, csatlakozzon szakmai partnerként az Év Gyára versenyhez.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB várja az egyetemi hallgatókat 2022-es női mentorprogramjára

A Női Mentorprogram célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével. 

2021. szeptember 27. 13:56

Széchenyi-egyetemi spinoff vállalkozás nyert támogatást termékfejlesztésre és hasznosításra

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázatán elnyert támogatásnak köszönhetően üzletileg hasznosítható termék válhat a Széchenyi István Egyetem két kutatója, dr. Kovács Norbert és dr. Fülep Dávid vezetésével fejlesztés alatt lévő projektportfóliómenedzsment-szoftverből. Maga az egyetem, illetve az intézmény Menedzsment Campusa a szellemi termék létrejöttében, a pályázat előkészítésében és beadásában is fontos szerepet játszott.

2021. szeptember 20. 12:40

Startol az Év Gyára verseny

A GyártásTrend évente megrendezésre kerülő versenye ismét elindul, hogy megtaláljuk az Év Gyárát. 2021-ben az előző évben kialakított kategóriarendszerben pályázhatnak a vállalatok, megmérettetve magukat a legjobbak között.

2021. szeptember 15. 09:57

Egyensúlyt teremt a női szemlélet a mérnöki pályán

A győri Széchenyi István Egyetem Kommunikációs és Alumni Irodája által kiírt MérNŐK Mesék pályázat lehetőséget adott az itt végzetteknek szakmai életútjuk, valamint a mérnöki pálya kihívásaira adott hölgyválaszaik bemutatására. Juracsek Ivett a pályázat különdíját érdemelte ki. Ismerjék meg történetét!

2021. augusztus 19. 18:58

Startol Az Év Honlapja pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2021. augusztus 18. 16:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46