Nem mindegy, melyik Ferihegy parkolás lehetőséget választjuk

forrás: Prím Online, 2022. január 1. 16:53

Sokan vagyunk, akiknek munkából adódó hivatalos ügy miatt repülőre kell szállnunk. Ilyenkor nem mindig van idő a gondos előkészítésre, és a rutinra hagyatkozunk a csomagolástól kezdve a Ferihegy parkolásig.

Üzleti út és gyors előkészületek 

 

Vannak olyan helyzetek, amikor nélkülözhetetlen a személyes jelenlét. Bár mára egyre inkább utat tör magának az online megbeszélések lehetősége, a kulcsfontosságú kérdésekben még mindig a személyes találkozási a főszerep.

 

Amikor egy munkaügy kapcsán repülőre kell szállnunk, gyakran szembesülünk vele, hogy idő átgondolni és előkészíteni az utazást, szinte azonnal a reptéren kell lennünk. Ilyenkor csak a legfontosabb holmijainkat csomagoljuk össze és máris indulhatunk. Van néhány olyan dolog, amire mindenképpen, ebben a szorult helyzetben is érdemes odafigyelni, mert sokat spórolhatunk vele. Nem mindegy, hogy az utazás időtartama alatt melyik parkolási lehetőséget használjuk. 

 

 

Ferihegy parkolás, gyorsan

 

A reptér üzemeltetése során több reptéri parkoló nyitotta meg kapuit az utazók autójának biztonságos elhelyezése érdekében. A Budapest Reptér Parkoló Ferihegy parkolás szolgáltatása kedvező árakat kínál az idelátogatóknak.

 

A reptér közvetlen közelében lévő parkolók használata általában nagyon költséges, egy néhány órás parkolás is akár több ezer forintba kerülhet. Emellett a reptér felé haladó hosszú kocsisorok között nagyon kell figyelnünk, hogy hol kanyarodunk be a parkolóba, hiszen egy rossz döntés, és máris még nagyobb költségekkel számolhatunk a várakozás miatt.

 

A közeli parkolók online foglalási rendszere is nagyon szigorú érkezési időhöz köti a kedvezmények igénybevételét, így akár azzal is szembesülhetünk, hogy többet kell fizetnünk a vártnál. A hosszú kocsisorok között pedig nagy az esély arra, hogy elfelejtjük, hol parkoltunk. A legtöbb parkolóban pedig nincsen műszaki segítség, pedig gyakran előfordul, hogy az utazási idő alatt az akkumulátor lemerül és töltésre van szükség.

 

Egyszerű megoldások

 

A bonyolult megoldások helyett pedig érdemes olyan Ferihegy parkolást választani, ami szolgáltatásaival jobban támogatja a stresszmentes utazást. A Budapest Reptér Parkoló transzferjárattal, kedvezményekkel és műszaki segítségnyújtással igyekszik a szolgáltatást igénybevevők kedvére tenni. Egy hirtelen jött utazásnál pedig nincs is egyszerűbb, mint az egyszerű online foglalási felület használata. A rendszer gyorsan működik és egy visszaigazoló válasz e-mailben meg is kapjuk a parkolóhoz vezető út linkjét, így nincs is más dolgunk, mint a megfelelő navigációs alkalmazás használatával az célponthoz érkezni.

 

A fizetéssel sem kell bajlódni, a számlát elegendő az utazás végeztével rendezni készpénzzel vagy bankkártyával.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

Luxuskikapcsolódás a Ranieri hajóival

Minden nyár közeledtével izgatottan várjuk a szabadság édes perceit, amelyet kikapcsolódással tölthetünk. Nincs ez másként a Ranieri hajóin sem, ahol egy helyen találkozik a kényelem, a luxus és a biztonság, és páratlan kalandokat nyújt!

2022. január 1. 17:21

Nem mindegy, melyik Ferihegy parkolás lehetőséget választjuk

Sokan vagyunk, akiknek munkából adódó hivatalos ügy miatt repülőre kell szállnunk. Ilyenkor nem mindig van idő a gondos előkészítésre, és a rutinra hagyatkozunk a csomagolástól kezdve a Ferihegy parkolásig.

2022. január 1. 16:53

Praktikus megoldások a fürdőszoba felújításához

Amikor a fürdőszoba felújítására kerül sor, sokan nem fektetnek elegendő hangsúlyt a bútorok és a kiegészítők kiválasztására. Nagyon fontos azonban, hogy olyan berendezéseket vásároljunk, amelyek praktikusak, amikben minden olyan tárgyat el tudunk rejteni, amelyekre a mindennapok során nem mindig van szükség.

2022. január 1. 12:58

Dizájn faliórák a különleges, exkluzív hangulatért

A lakberendezés manapság nagyon izgalmas, az pedig nemkülönben, hogy számos különféle stílusban, sőt, akár azok ötvözetében is van lehetőségünk gondolkodni. A rengeteg kiegészítő között nem mindig könnyű megtalálni a tökéleteset, de egy exkluzív falióra garantáltan tökéletes megoldás lehet.

 

2022. január 1. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58