Innováció az építőipari beruházások tervezésében

forrás: Prím Online, 2022. január 27. 14:58

A Paulinyi & Partners Digital Solutions Kft. egyedi projektjével a tervezés teljes időtartamában képes segíteni a tervezők és a beruházó munkáját. A beruházás előkészítés és tervezéssegítő szolgáltatás fő célja a hatékonyságnövelés és a projektdöntések támogatása.

A Paulinyi & Partners Digital Solutions projektjének keretében egy beruházás előkészítés és tervezéssegítő szolgáltatás fejlesztése a kitűzött cél, amely a tervezés teljes időtartamában segíti mind a tervezők, mind a beruházó munkáját. A big data adatfelhasználáson alapuló beruházáselőkészítés támogatása IoT rendszermegoldásokkal különböző szoftvereket, parametrikus és BIM tervezési módszereket köt össze. A projektelőkészítést a kinyert adathalmazból felépített szimulációk támogatják, amelyek modellalapúvá formálják a kommunikációt és a döntéselőkészítést, de a szolgáltatás már az építési igény megjelenésekor támogatja a beruházói döntéseket. 

 

 

 

A „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra a Paulinyi & Partners a „Digitális beruházás támogatás - integrált építőipari szolgáltatás az üzleti tervezéstől a megvalósulásig – szolgáltatás kifejlesztése” című projektének összköltségét nagyban fedezi a Hivatal által nyújtott támogatás. A vissza nem térítendő támogatás összege 214.500.000, - Ft. A Paulinyi & Partners további célja egy olyan átfogó szolgáltatáscsomag kifejlesztése a későbbiekben, amely által a tervezés és a beruházás előkészítés hatékonysága szignifikánsan növekedhet.  

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar startup fejlesztését integrálják az SAP bérszámfejtési szoftvereibe

A Salarify mögött álló magyarországi Swipe Technologies Kft. bejelentette együttműködését az SAP Hungary Kft-vel. Ennek révén munkavállalói juttatások digitális adminisztrációját és a jövedelmek rugalmas kifizetését tudja kínálni az SAP a bérszámfejtési rendszereit használó ügyfeleinek Európa-szerte.

2022. május 27. 17:09

Új lehetőségeket teremt Magyarországon az Exadel

Egy nagyvállalat biztonsága ötvözve egy startup vállalkozás rugalmasságával – ez az Exadel filozófiája. Az informatikai cég alig hat hónappal ezelőtt nyitotta meg budapesti irodáját, a következő másfél évben pedig több mint 100 szakember felvételét tervezi. 

2022. május 27. 14:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35