A TP Vision csatlakozik a Wings for Life World Run eseményhez

forrás: Prím Online, 2022. február 12. 15:55

A TP Vision – a Philips Sound termékek globális márka licenc-tulajdonosa – globális fejhallgató-forgalmazó partnereként csatlakozik a 2022. május 8-i Wings for Life World Run eseményhez.

A Wings for Life egy nonprofit alapítvány, amely világszerte kutatási projekteket és klinikai vizsgálatokat támogat. Célja a gerincvelő-sérülések gyógyítási lehetőségeinek keresése. A Wings for Life World Run futóversenyt 2014 óta minden évben megrendezik: egy adott napon világszerte több százezer ember fut azokért, akik nem tudnak futni. 

 

Az új együttműködés egyfelől adományokat gyűjt a Wings for Life kiválasztott kutatási projektjei számára, másfelől felhívja a figyelmet a Philips Sports fejhallgatókra. Az egészség és a technológia manapság szorosan összekapcsolódik, és a két szervezet közösen ösztönzi arra a fogyasztókat, a partnereket és munkavállalóit, hogy próbáljanak fizikailag és mentálisan egészségesek maradni. Mindezt egy nagyobb ügy – a gerincvelő-sérülések gyógyítása – érdekében. 

 

 

A Philips Sports sorozat egész sor fejhallgató-modellel büszkélkedhet, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy a kényelem, a strapabírás, a vízállóság és a nagyszerű hangzás kombinációjának köszönhetően extra élvezetet nyújtsanak az aktív sportoláshoz vagy az atléták edzéséhez mozgás közben („on-the-go”).

 

Azokat, akik 2022-ben, február és május között Philips Sports fejhallgatót vásárolnak, a TP Vision és a Wings for Life arra biztatja, hogy vegyenek részt a versenyen. A nevezési díjakat a TP Vision fedezi, és az összeg 100%-át közvetlenül a gerincvelő-kutatásra fordítják. A TP Vision saját alkalmazottait és számos partnerét is arra ösztönzi, hogy globális csapatként nevezzenek a versenyre.

 

A Wings for Life World Run App alkalmazáson keresztül koordinált futóverseny lebonyolítása sajátosan szórakoztató: Minden futó és kerekesszékes pontosan ugyanabban az időpontban, 11:00 UTC-kor indul az egész világon. (A helyi idő természetesen más és más, ha az időzóna eltérő.) Harminc perccel később egy „elfogó autó” (Catcher Car) – egy mozgó célvonal – megkezdi a futók „üldözését”, és amint utolér valakit, a résztvevő számára a verseny sikeresen véget ér. Egy virtuális Catcher Carral a Wings for Life World Run App még azt is lehetővé teszi, hogy a résztvevők saját maguk határozzák meg a saját útvonalukat, bárhol is legyenek. 

 

 

Mindenki célba ér, és a valóban globális esemény örömét és izgalmát minden részvevő közösen éli át. Mindenkit szeretettel várunk, aki csatlakozik.

 

Az új partnerséget kommentálva Kostas Vouzas, a TP Vision (Philips TV & Sound) Europe and Americas vezérigazgatója a következőket mondta: „Sportfejhallgatóinkkal örömet szeretnénk szerezni a kedvtelésből sportoló atlétáknak. Az egyik legfontosabb célunk a sportolás örömteli átélésének elősegítése mindenki számára. Tisztában vagyunk azzal is, hogy nem mindenki képes sportolni. Ezért is örülünk, hogy támogathatjuk a Wings for Life World Run-t, amivel segíthetünk a nagyobb ügyet támogatni: a gerincvelő-sérülések gyógymódjának megtalálását.”

 

Colin Jackson, a Wings for Life World Run nemzetközi sportigazgatója, olimpiai érmes futó elmondta: „Minden alkalommal azt szeretnénk, hogy az emberek jól érezzék magukat – azt akarjuk, hogy élvezzék és érezzék, hogy egy globális mozgalom részesei. Az App-nak köszönhetően az élményük megegyezik a kiemelt (meghatározott útvonalon történő) futásokéval. Mindkét esetben egy Catcher Car fog üldözni téged, és ez teszi izgalmassá az egészet – az élmény egyszerűen tüneményes.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Ezt a 10 elektromos autót övezi a legnagyobb figyelem 2024-ben

Az elektromos autók a vállalkozások körében is egyre népszerűbbek, egy friss felmérés szerint a hazai cégvezetők közel fele cserélné járműflottáját elektromosra három éven belül. Ezek az új típusú járművek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos benzines vagy dízelüzemű autókkal szemben, a közvetlen gazdasági érvektől kezdve a környezeti fenntarthatóságon át a technológiai lehetőségekig. Mindezek mellett a vállalkozások most jelentős állami támogatást is kaphatnak tisztán elektromos autók beszerzésére. Az ALD AUTOMOTIVE | LEASEPLAN most összegyűjtötte azokat a modelleket, amelyeket a legnagyobb figyelem övezi idén hazánkban.

2024. február 28. 19:01

A WiFi 7 jelentősen javítja majd a vezeték nélküli vállalati hálózatok teljesítményét

A vezeték nélküli technológiák és szabványok gyors fejlődése új lehetőségeket teremt a vállalati WiFi hálózatok teljesítményének, megbízhatóságának és lefedettségének növelésére. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy az új szabványok gyakran anélkül váltják egymást, hogy valóban lenne idejük megvetni a lábukat a piacon.

2024. február 28. 17:33

A Lenovo mindenki számára elérhetővé teszi a mesterséges intelligenciát

2024. február 26-án a Mobile World Congress 2024-en (MWC 2024) mutatta be a Lenovo legújabb portfólióját, mely célzottan AI-eszközökből, szoftverekből és infrastrukturális megoldásokból áll, valamint bemutatott két olyan proof-of-concept* eszközt, amelyek újraértelmezik a hagyományos PC-k és okostelefonok formavilágát. A vállalat felfedte a hibrid AI térnyerésének jövőjét is, ezért egy több készüléket, szoftvert és szolgáltatást tartalmazó koncepciót vázol fel a nagyobb személyre szabhatóság, együttműködés és hatékonyság érdekében.

2024. február 28. 16:04

Április elején hirdetik ki a természetfotózás egyik legrangosabb versenyének győztesét

A Varázslatos Magyarország több mint egy évtizede az ország egyik legrangosabb és legizgalmasabb természetfotó pályázata, mely a képek által nyit ablakot nemzeti parkjaink természeti csodáira, ezzel felhívva a figyelmet a természetvédelem fontosságára. A kilenc hónapon át tartó versenyben a fotósok nemcsak havonta részesülnek díjazásban, de az évad legeredményesebb fotósa elnyeri A magyar természetfotó nagydíját és a vele járó Arany Daru szobrot is. 

2024. február 28. 14:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30