Folytatódik a Magyar Telekom és az FTC együttműködése

forrás: Prím Online, 2022. március 20. 12:13

További négy évig támogatja a Magyar Telekom a Ferencvárosi Torna Clubot, erre vonatkozóan írtak alá a felek megállapodást. Az együttműködés keretében a Telekom főtámogatója a Ferencvárosi Torna Clubnak, kiemelt támogatóként áll az FTC futballcsapat mögött, valamint névadó támogatóként segíti a vízilabda, a jégkorong, a női labdarúgó és a férfi torna szakosztályok munkáját. 

A Magyar Telekom 2014 óta kiemelt támogatója az FTC felnőtt férfi futballcsapatának és labdarúgó utánpótlás-nevelésének, 2018 óta pedig a női labdarúgó, a vízilabda, a jégkorong szakosztályok, valamint a férfi torna szakosztály névadó támogatójaként is hozzájárul a klub sikereihez. Ezt az együttműködést hosszabbították meg a felek további négy évvel. 

 

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója az együttműködés kapcsán elmondta: „Úgy látjuk, hogy az elmúlt időszakban felértékelődött, még inkább fókuszba került a sport. Egyrészt a covid-19 világjárvány alatt fontos tényező volt mentális és fizikális egészségünk megőrzésében. Másrészt a kedvenc csapatunknak és sportolóinknak való szurkolás, a sport közösségépítő ereje is sokunkat átsegített a járvány időszakán.  Büszkék vagyunk rá, hogy az FTC az elmúlt négy évben, támogatásunk ideje alatt sokat fejlődött, a futball csapat európai szintű klubbá nőtte ki magát, de a másik négy támogatott szakosztály is komoly eredményeket hozott. Bízom benne, hogy a Fradival való együttműködésünk következő fejezetében is sok embernek adunk motivációt a sportoláshoz; digitális megoldásainkkal pedig hozzájárulunk a szurkolói élményhez, valamint a családok közös, minőségi időtöltéséhez is.”

 

„Tizenegy éve lehetek a Fradi első számú szolgája, amikor átvettem a klub irányítását, azt ígértem, azt gondoltam a kollégáimmal együtt, ha rend lesz, akkor jönnek majd az eredmények, és megérkeznek a komoly támogatók is. A rendet megteremtettük, a Ferencvárost visszahelyeztük méltó helyére a magyar sportban. Ezért is van itt a Telekom. Amikor 2018-ban aláírtuk a megállapodást a céggel, akkor abban bíztunk, a korábbinál is nagyszerűbb időszak köszönt a klubra. Sportolóink ebben a négy esztendőben olimpiai, világ- és Európa-bajnoki aranyérmekkel bizonyították, hogy az elvárásoknak meg tudunk felelni. Labdarúgóink sorozatban háromszor jutottak be a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga csoportkörébe, és háromszor nyertek bajnokságot. Megtisztelő számunkra, hogy Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója újra bizalmat szavazott klubunknak. Reméljük, a mögöttünk hagyott évekhez hasonló sikerekkel szolgáljuk meg ismét a támogatást” – nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

Kulcsszavak: Magyar Telekom FTC

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Európa legjobbjai között a Growww Digital

Elnyerte a Google CSS Premium Partner minősítését a hazai fejlesztésű ROIshopper, a Growww Digital árösszehasonlító szolgáltatása.

2022. július 6. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24