Legyen az otthonod az oázisod!

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 11:55

Talán nem is olyan észszerűtlen elvárás ez, hiszen az otthonod négy fala az a védőbástya, ami biztosítja azt, hogy a külvilágból hazatérve meg tudj pihenni, ki tudd fújni magad, így aztán rendkívül fontos, hogy olyan környezetet teremts magadnak, amiben valóban el tudod engedni magad, azaz maximális szinten igazodik az igényeidhez, tükrözi a személyiséged.

Ugye te is laktál már olyan helyen, ahol abszolút nem érezted jól magad, mert a falak teljesen más színűek voltak, mint amit amúgy szeretsz, vagy mert tökéletesen stílustalan, azaz semmilyen volt az egész lakás vagy ház. Emlékszel, milyen kellemetlen érzés kerített hatalmába, amint hazafelé vetted az irányt?

 

Hogy soha többet ne kelljen ilyen érzelmekkel küzdeni, gondoskodj arról, hogy a saját ízlésedre formálhasd a lakóteredet!
 


A falad rólad meséljen!

 

A Wallmaxx Tapéta Webáruház csapata szerint az otthonunk falai jobban hatnak az életünkre, mint azt gondolnánk. Persze nem mai történet már, ami a színekről szól, vagyis hogy melyik szín hogyan stimulálja az emberi agyat, de hogy ez már a tapétákra is igaz legyen, arra még te sem gondoltál, igaz?

 

Pedig gondolj csak bele, mennyivel másabb egy olyan otthonba megérkezni egy fárasztó munkanap után, amelynek a falai a kedvenc helyedre repítenek! Ahol csak le kell huppanni a kanapéra, bámulni a falat, és az egy egész történetet elmesél neked, rólad. Egy kellemes nyaralásról, egy életre szóló élményről, egy álomvilágról, ahova esetleg szívesen költöznél is.

 

Jogos a kérdés: vannak ilyen tapéták?

 

Trópusok, oázis, színkavalkád

 

Persze, hogy léteznek ilyen tapéták, hiszen designerek és lakberendezők egész serege dolgozik azon, hogy a Wallmaxx Tapéta Webáruház Rasch Tropical kollekciója tökéletesen megidézze a trópusi színkavalkádot, buja növényzetet, délies stílusú építészetet.

 

Ha imádod a déli világot, ha vonz a tarka, nyüzsgő és pezsgő élet, akkor ezt könnyedén odavarázsolhatod most a faladra, hogy hazatérve kicsit úgy érezd, te is részese vagy ennek az egzotikus világnak!

 

Természetesen nem kell, hogy az összes faladat egy trópusi falfestménynek beillő tapétacsoda borítsa, bőven elegendő, ha egy hangsúlyos fal van, ami megadja az egész tér hangulatát!

 

Merd vállalni önmagad!

 

Life coach-ok, pszichológusok, művészek harsogják nap mint nap, hogy légy önmagad, bátran merj kiállni a világ elé, hogy igen, ez vagyok én, ilyen vagyok és ezt szeretem.

 

Nincs ez másként az otthonoddal sem. Ne másnak akarj megfelelni, ne gondolj arra, hogy mit fog szólni a harmadik szomszéd, a régi osztálytárs, az anyós. Ez a te otthonod, a falait te bámulod, a hangulata a te életedre van hatással, így csak annak engedj beleszólást, aki ott él veled.

 

Egyébként meg bátran légy extravagáns, merész, és hidd el, ez minden reggel erőt fog adni, amikor épp indulsz a külvilágba! Válaszd hát nyugodtan azt a tapétát, ami igazán tetszik neked! Igen, pont azt!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Milyen fémipari szalagfűrészt válassz?

A szalagfűrész egy rendkívül praktikus találmány. A körfűrészekkel szemben, amelyek egy forgó fűrészlapot hajtanak meg, a szalagfűrészeknél egy rugalmas szalagot hajt körbe a gép, amely szintén folyamatos vágást tesz lehetővé. A szalagfűrészek nagy teljesítményű gépek, amelyekkel fától elkezdve a fémen át számos anyagot vágnak, nagyrészt komoly műhelyekben, illetve ipari létesítményekben.

2022. június 28. 15:05

A gerinctorna gyakorlatok sérv esetén is segíthetnek (FOLYAMATBAN)

A gerinctorna számos esetben segíthet, hogy megoldódjanak a problémáink. Sokan azt gondolják, hogy csak a hát fájdalmában nyújthanak enyhülést, azonban egy jó szakember képes akár a sérvet is kezelni a személyre szabott gerinctorna gyakorlatokkal. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi az a gerinctorna és hogyan segíthet rajtunk, hogy könnyebb legyen az életünk.  

2022. június 20. 09:07

A zöldségek kiemelkedő hatása az egészségre

A zöldségek a legjobb szénhidrátforrások közé tartoznak, és minden étrend alapját kell képezniük. Ez alól a gyökérzöldségek sem kivételek, amelyek területünkön a hagyományos fajok közé tartoznak. Levesekhez, köretnek sütve, salátákba nyersen, sütemények alapanyagaként is kiválóak. A zöldségek pótolhatatlan helyet foglalnak el az emberi táplálkozásban a magas vitamin-, ásványianyag-, rost- és egyéb fontos anyagok miatt, amelyek kedvezően befolyásolják szervezetünk élettani folyamatait.

2022. június 17. 10:46

Ilyen egy jó webshopkészítési tanfolyam

A webshopkészítés, köszönhetően a CMS rendszereknek, e-commerce platformoknak, bérelhető webáruházrendszereknek, sosem volt még ennyire egyszerű, akár egy online tanfolyam keretében is elsajátítható. 

2022. június 14. 09:46

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24