Ilyen egy jó webshopkészítési tanfolyam

forrás: Prím Online, 2022. június 14. 09:46

A webshopkészítés, köszönhetően a CMS rendszereknek, e-commerce platformoknak, bérelhető webáruházrendszereknek, sosem volt még ennyire egyszerű, akár egy online tanfolyam keretében is elsajátítható. 

Az internet térnyerésével, az e-kereskedelem megugrásával egyre sürgetőbb a webes jelenlét a kereskedelem területén tevékenykedő cégek számára. Az utóbbi években, köszönhetően a pandémiának is, jelentősen megnőtt a webáruházak száma. A fejlesztők által létrehozott webshopok azonban sokszor igen költséges, bonyolult rendszerek, amelyeket a tulajdonos csak rendszeres fejlesztések és komoly összegek árán tud fenntartani. Ezek költséghatékony alternatívájaként jelentek meg a kész know-how-t biztosító e-kereskedelmi platformok, bérelhető webáruházrendszerek. Hol sajátíthatod el ezek használatát? Mutatjuk!

 

Indíts te is webáruházat!

 

Szeretnél saját webshopot indítani, de nem tudod, milyen lehetőségeid vannak, nem is értesz hozzá? Válassz bérelhető webáruházrendszert, tanuld meg az egyik legnépszerűbb magyar szisztéma kezelését, iratkozz be a DevAkadémia UNAS webshopkészítés tanfolyamára, és tanuld meg egyedi igényeidre szabni, üzemeltetni.

 

Webáruházat indítani manapság nem nagy művészet, számtalan jobbnál jobb lehetőség közül választhatsz. A saját fejlesztésű webáruházak költségesek, állandó fejlesztői hátteret igényelnek, ezekkel most nem is foglalkozunk. 

 

E-kereskedelmi platformok vs. bérelhető webáruházrendszerek

 

Az e-commerce platformok segítségével könnyen és gyorsan létrehozhatod webáruházadat, azonban ezeket a rendszereket minden esetben integrálni kell valamilyen CMS rendszerbe, így némi tudást, időráfordítást igényelnek. Nagy előnyük, hogy teljesen személyre szabhatóak, pénztárcabarát, majdnem ingyenes megoldások, nyílt forráskódúak, vagyis igényeid szerint különféle funkciók, bővítmények könnyedén hozzáadhatóak. Optimalizált működése szakértői segítséget igényel.

 

A bérelhető webáruházrendszerek kész fejlesztések, amelyek karbantartása, frissítése nem a webáruház tulajdonosát terhelik. Havidíjért cserébe kapsz egy kész rendszert, amelynek személyre szabhatósága korlátozott, viszont a támogatás, garancia biztosított. 

 

Szerezd meg a tudást online tanfolyamon!

 

Ha megvan az ötleted, és már csak a megfelelő platformot keresed hozzá, mert kezdőként nem tudsz vagyonokat költeni egy saját fejlesztésű webáruházra, és nem akarsz elveszni a webshopkészítés útvesztőjében, a saját tempóban tanulható online webáruház-készítés tanfolyamok ideálisak lesznek számodra. 

 

Lépésről lépésre végigvezetnek a webshopépítés legfontosabb elméleti alapjain, tudnivalóin, bemutatják, hogyan tudod megoldani az üzemeltetés feladatait.

 

A bérelhető webáruházrendszerek használatával gyerekjáték a webshopindítás, a könnyű kezelhetőség, így a tanfolyamon is gyorsan elsajátíthatod a szükséges ismereteket. Akár magadnak építenél, akár vállalkozóként másoknak, a tanfolyamok tudásanyaga biztos alapot ad.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Milyen fémipari szalagfűrészt válassz?

A szalagfűrész egy rendkívül praktikus találmány. A körfűrészekkel szemben, amelyek egy forgó fűrészlapot hajtanak meg, a szalagfűrészeknél egy rugalmas szalagot hajt körbe a gép, amely szintén folyamatos vágást tesz lehetővé. A szalagfűrészek nagy teljesítményű gépek, amelyekkel fától elkezdve a fémen át számos anyagot vágnak, nagyrészt komoly műhelyekben, illetve ipari létesítményekben.

2022. június 28. 15:05

A gerinctorna gyakorlatok sérv esetén is segíthetnek (FOLYAMATBAN)

A gerinctorna számos esetben segíthet, hogy megoldódjanak a problémáink. Sokan azt gondolják, hogy csak a hát fájdalmában nyújthanak enyhülést, azonban egy jó szakember képes akár a sérvet is kezelni a személyre szabott gerinctorna gyakorlatokkal. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi az a gerinctorna és hogyan segíthet rajtunk, hogy könnyebb legyen az életünk.  

2022. június 20. 09:07

A zöldségek kiemelkedő hatása az egészségre

A zöldségek a legjobb szénhidrátforrások közé tartoznak, és minden étrend alapját kell képezniük. Ez alól a gyökérzöldségek sem kivételek, amelyek területünkön a hagyományos fajok közé tartoznak. Levesekhez, köretnek sütve, salátákba nyersen, sütemények alapanyagaként is kiválóak. A zöldségek pótolhatatlan helyet foglalnak el az emberi táplálkozásban a magas vitamin-, ásványianyag-, rost- és egyéb fontos anyagok miatt, amelyek kedvezően befolyásolják szervezetünk élettani folyamatait.

2022. június 17. 10:46

Ilyen egy jó webshopkészítési tanfolyam

A webshopkészítés, köszönhetően a CMS rendszereknek, e-commerce platformoknak, bérelhető webáruházrendszereknek, sosem volt még ennyire egyszerű, akár egy online tanfolyam keretében is elsajátítható. 

2022. június 14. 09:46

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24