Hogyan parkolj a reptéren?

forrás: Prím Online, 2023. január 1. 13:16

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

Saját autóval kényelmesen, a megszokott környezetünkben utazhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy például egy korábbi utas által otthagyott koszfolt vagy kellemetlen szagok nem befolyásolják az egyébként is stresszes utat. 

 

A saját autóval való utazás általában olcsóbb is, mint a taxi használata. Bár ebben az esetben reptéri parkolást kell majd fizetnünk, ennek ára a taxi árakkal összevetve általában kedvezőbb. Emellett saját autóval biztonságosabban is tudunk utazni. 


Bár a taxisok általában körültekintően vezetnek, mégis előfordulhatnak balesetek vagy más veszélyek. Saját autóval viszont magunk tudjuk irányítani az autót, így növeljük a biztonságérzetünket. 

 

Miért válasszuk a reptéri parkolást?

 

Ha a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről indul a járatod, kényelmes és biztonságos megoldás az autót a Reptéri Parkoló Centrumban hagyni az utazás idejére. A parkoló 0-24-ig nyitva van, így bármikor lehetőség van az autó leadására és átvételére.

 

A parkolóban többféle tarifa közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót. Lehetőség van rövidebb és hosszabb távú parkolásra is, akár több hétre is ott lehet hagyni az autót. 

 

A Reptéri Parkoló Centrum kiemelkedően biztonságos hely, hiszen 24 órás portaszolgálat áll rendelkezésre, valamint kamerák segítségével is folyamatosan megfigyelik a parkolót. 

 

Hogyan jutunk el a reptéri parkolóból a terminálra? 

 

Ingyenes transzferszolgálat áll rendelkezésre a reptér és a parkoló között. Így nem kell aggódni az autó elhelyezéséért, csupán leadni az autót a parkolóban, és az ingyenes transzferszolgálat segítségével kényelmesen eljutni a reptér megfelelő termináljáig.

 

Az ügyintézés gyors, megérkezve a vendégek rövid ügyintézés után kapják meg parkolókártyájukat. Az autót a cég munkatársai biztonságosan leparkolják, majd a csomagok átpakolása után egy kilencfős, légkondicionált minibusz segítségével szállítják az utasokat a kívánt terminálig.

 

A reptéri parkolást megelőző regisztráció és a terminálig történő szállítás általában 15-20 percet vesz igénybe, amit mindenképpen érdemes számításba venni az utazás megtervezésénél.

 

Összességében a Reptéri Parkoló Centrum egy kényelmes és biztonságos megoldás a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén, ha valaki saját autóval szeretne érkezni. Az ingyenes transzferszolgálat, a többféle tarifa és a 24 órás portaszolgálat biztosítják, hogy az autó leadása és átvétele is zökkenőmentes legyen.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

2023. január 13. 13:21

Amikor semmi pénzért sem cserélnénk le a kedvenc kotyogónkat

Már csak néhány lakásban találkozunk kotyogóval, mivel a legtöbb ember automata kávéfőzőre váltott, de nem mindenki. A szüleim vidéken élnek és a mai napig kotyogóval főzik a kávéjukat. Elmondásuk szerint sokkal erősebb így a kávé, mint bármilyen más kávégéppel készült ital. Azt nem tudom, ebben mi az igazság, azt viszont igen, hogy még ezek a darabok is szorulhatnak időnként némi tuningra.

2023. január 1. 13:31

A kézi címkézőgép jellegzetességei

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

2023. január 1. 13:25

Hogyan parkolj a reptéren?

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

2023. január 1. 13:16

A budapesti sittszállítás egyszerűbb, mint gondolnánk

A konténerrendelés egy igazán népszerű megoldás, ha építkezésen, felújításon, bontáson vagy lomtalanításon keletkezett hulladékról van szó. Az előbbiekben említett négy művelet során rengeteg szemét elszállításáról kell gondoskodni, így egy gyors, hatékony és valamilyen szinten rugalmas szolgáltatásra van szükség, ez a sittszállítás.

2023. január 1. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46