A növekedés új szakaszába lépett a Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads

forrás: Prím Online, 2023. március 27. 09:56

Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads is csatlakozott a több mint 800 tagot számláló, a teljes mobilhirdetési ökoszisztémát összefogó nemzetközi szakmai szervezethez, a Mobil Marketing Szövetséghez (Mobile Marketing Association – MMA). A tagság többek között a platform új növekedési szakaszát is fémjelzi; a Petal Ads 2020-as indulása óta kilencszeresére növelte hirdetői hálózatát, jelenleg naponta közel 4 milliárd hirdetési kérelmet szolgál ki, ami várhatóan akár további 400 százalékkal is növekedhet idén.

A Huawei az év elején nevezte át hirdetési platformját, a HUAWEI Ads-et Petal Ads-re, ezzel is tükrözve a platform fejlődését. A névváltozás a növekedés új szakaszára reagál: 2020-as indulása óta a Petal Ads hirdetőinek száma kilencszeresére nőtt, hirdetésmegjelenítői hálózata pedig négyszeresére bővült, elérve a 360 ezret. A Petal Ads jelenleg közel napi 4 milliárd hirdetési kérelmet szolgál ki, ami várhatóan akár további 400 százalékkal is növekedhet idén. Több mint 53 ezer alkalmazást integráltak a platformba – beleértve a hirdetési készleteket –, és a Petal Ads teljes forgalmának 40 százaléka Európán belülről érkezik. 

 

 

A megújult platform most tagja lett a világszerte több mint 800 tagot számláló Mobil Marketing Szövetségnek (Mobile Marketin Association – MMA), amely összefogja a mobilhirdetés teljes ökoszisztémáját a technológiai megoldásoktól az értékesítésig. Az MMA-tagság révén a Petal Ads több mint 700 tagvállalattal működhet együtt, amelyek több mint 40 országot képviselnek. A Petal Ads mostantól a többi tagvállalathoz hasonlóan részt vesz a dedikált bizottsági csoportokban is, és közreműködik a mobil marketingre vonatkozó iparági, nemzeti és nemzetközi bevált gyakorlatok és iránymutatások kialakításában.

 

A Petal Ads elődje, a HUAWEI Ads tavaly júniusban csatlakozott a digitális marketing és hirdetési ökoszisztéma európai szervezetéhez, az IAB Europe-hoz (Interactive Advertising Bureau Europe), így a Petal Ads utódként tagja a szervezetnek, amelynek révén részt vesz a reklámipar szabványainak és szabályozásának kialakításában. A platform a jövőben is – a havi 730 millió aktív Huawei-felhasználóra épülő – összekapcsolt ökoszisztémában működik, és nagy hangsúlyt fektet a mesterséges intelligencia által vezérelt célcsoport meghatározásra.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új technológiák forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát

Az elmúlt években számos új technológia jelent meg a pénzügyi szektorban, amelyek forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát. Az AFR 2.0 és a szupertárcák a legújabb innovációknak tekinthetők ezen a területen, amelyek azt ígérik, hogy alapjaiban változtatják meg a fizetés jövőjét. Segítségükkel az ügyfelek egységes és kényelmes fizetési élményben részesülnek, míg a pénzügyi szolgáltatók számára lehetőség nyílik újfajta üzleti modellek kialakítására.

2023. június 1. 14:03

Zöld gasztroreformot hirdet a magyar startup

Mintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. (Greenstic) az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközöket forgalmazó vállalkozás regionális szinten bővíti tevékenységét, miközben célul tűzte ki a gasztroszektor környezettudatossá tételét, és a körforgásos gazdasági modell alkalmazását is. 

2023. június 1. 12:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39