Elindult a jelentkezés a Technology Fast 50-re

forrás: Prím Online, 2023. július 5. 09:56

A Deloitte ismét meghirdette Technology Fast 50 Central Europe programját: a technológiai szektor leggyorsabban növekvő vállalatait rangsoroló, elismert regionális program idén 24. alkalommal kerül megrendezésre. A Fast 50 mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak biztosít platformot arra, hogy bemutassák vezető iparági pozíciójukat.

A Deloitte elindította a "Technology Fast 50 Central Europe" 2023-as kiadásának a jelentkezési időszakát, melyre az alábbi közép-európai országokból várják a jelentkezőket: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Észtország, Magyarország, Koszovó, Lettország, Litvánia, Észak-Macedónia, Moldova, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

 

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is több kategóriában lehet nevezni: a fő Fast 50 kategórián kívül a Companies to Watch és az Impact Stars kategóriákban a kisebb, feltörekvő cégek kerülnek elismerésre, de idén is kiosztják a tavaly elindított CE Tech Rocketship! díjat is, melyet a program regionális partnerével, a Google Cloud-al közösen ítél oda a Deloitte a legnagyobb üzleti potenciállal rendelkező Fast 50 jelentkezőnek.

 

Kóka Gábor

"Évről évre nagy örömöt jelent számunkra, hogy díjazhatjuk a kiemelkedő növekedést elérő helyi vállalkozásokat, akik az elmúlt évekre jellemző bizonytalan gazdasági környezetben is sikeresen fejlesztették cégüket. A Deloitte Technology Fast 50 Central Europe listáján szereplő vállalatok mindannyiunk számára betekintést nyújtanak a régió gyorsan növekvő technológiai iparágába, innovatív megoldásaikkal és vállalkozó szellemükkel fontos, globális kérdésekre és problémákra nyújtanak megoldást." – mondta Kóka Gábor, a Deloitte Technology Fast 50 magyarországi vezetője.

 

További információk a 'Technology Fast 50 Central Europe' programról:

 

A Deloitte 'Technology Fast 50 Central Europe' program az elmúlt évek alatt elért százalékos árbevétel-növekedés alapján rangsorolja az 50 leggyorsabban növekvő állami vagy magántulajdonban lévő technológiai vállalatot, az összes kapcsolódó iparágban – kommunikáció, környezettechnológia, fintech, hardver, egészségügy és élettudományok, média és szórakoztatás, szoftver. Az idei rangsor a 2019 és 2022 közötti időszak bevételeit elemzi, a program hivatalos regionális technológiai partnere a Google Cloud ezzel együtt már harmadik egymást követő évben. 

 

A jelentkezési folyamat 2023. augusztus 31-én zárul. A rangsor eredményét 2023. november végén hirdetik ki. További részletek és a jelentkezési felület elérhető a Deloitte Technology Fast 50 Central Europe weboldalán: www.deloitte.com/cefast50

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30