Hivatalosan is megnyitja a Black Friday szezont a MediaMarkt

forrás: Prím Online, 2023. október 26. 11:26

A MediaMarkt idén negyedik alkalommal jelentkezik egy teljes hónapon át tartó Black Friday akcióval: egész novemberben, minden héten megújuló ajánlatokkal várja a vásárlókat. Idén először a műszaki áruházlánc különleges lehetőséget biztosít a tudatos, kiemelt időszakra előre készülő vásárlóinak: mindenki, aki felregisztrál a MediaMarkt Black November VIP listájára október 25 és november 2-a között, további kedvezményekben és kiemelt ajánlatokban részesülhet.

Ahogy az a MediaMarkt legutóbbi kutatásából is kiderült, nem az impulzus vásárlások időszakát éljük. A tudatos költségtervezés és a kiadásaink racionalizálása az első a mindennapi döntéseinknél. Az év kiemelt időszakában éppen ezért sokan készülnek olyan eszközök, műszaki cikkek beszerzésére, amit akár egész évben halogattak. Tavaly az energiahatékonyság volt az elsődleges mozgatórugója a háztartási nagygépek cseréjének, és bár az energiahatékonyabb eszközökért való rohamról idén már nem beszélhetünk, továbbra is sokakat a korszerűsítés vagy az elromlott eszköz pótlása vezérel az új készülék beszerzésénél, a másik fő motiváló tényező pedig a szórakozás, kikapcsolódás.

 

 

„Felméréseink szerint bár visszafogottabb forgalom várható, mint az ezt megelőző évben, de a Black Friday idén sem marad el.  A többség a karácsonyi kiadásokra spórol, de ez egyben azt is jelenti, hogy kihasználja az ünnepek előtti kedvezményeket az ajándékok beszerzésére. A kutatásunk becslései szerint minden ötödik ember tervezi valamilyen konkrét elektronikai eszköz beszerzését még idén. Elsősorban tv, számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközök, egészségmegőrzésben szerepet betöltő eszközök, valamint a telefonok terén várunk jelentős kereslet élénkülést, de a háztartási nagy- és kisgépek iránti is hagyományosan nagy ilyenkor a forgalom. Az egész hónapon át tartó, hetenként megújuló ajánlatokkal már a kezdetekben is az volt a célunk, hogy a vásárlóinknak több ideje legyen átgondolt vásárlási döntéseket hozni. Az olyan eseteket leszámítva, amikor egy elromlott háztartási gépet kell hirtelen pótolni, az előre nem tervezett nagyobb beszerzések egyre ritkábban fordulnak elő. Többek között ezért is vezettük be idén először az előzetes regisztráció lehetőségét. A célunk ezzel nem csak az, hogy felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy kezdjék el átgondolni, milyen műszaki cikkre lehet még szükségük akár maguknak, akár ajándékként, hanem szeretnénk a tudatos tervezést további kedvezményekkel és különleges, csak a VIP listára felregisztrált vásárlóknak szóló ajánlatokkal is támogatni” – magyarázta az újonnan bevezetett előregisztráció okait a Media Markt Magyarország ügyvezetője, Szilágyi Gábor.

 

Széles termékcsoportra kiterjesztett ajánlatokkal találkozhatunk majd november 3. és 26. között a MediaMarkt áruházakban és az online webshopban. Várhatóan több mint 1000 termék vesz majd részt a hetente frissülő promóciós ajánlatokban. Október 25-én vette kezdetét az előregisztráció a MediaMarkt Black November VIP listájára, és egészen november 2-ig lehet feliratkozni az exkluzív kedvezményekért. A regisztrált felhasználók november folyamán így minden héten új, kizárólag a feliratkozók számára elérhető kiemelt ajánlatokról értesülhetnek.

Kulcsszavak: Black Friday MediaMarkt

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és a Procter&Gamble

Speciális marketingkurzuson és szenior vezetők vendégelőadásain is részt vehetnek a corvinusos hallgatók a Procter & Gamble nemzetközi fogyasztásicikk-gyártó vállalat, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem között létrejött friss partnerségnek köszönhetően.

2024. március 4. 17:46

A sportipar új motorja: a hatékony IP-védelem

Az SZTNH „IP Hősök” kampányának következő fejezete az éves szinten már 350 milliárd dolláros iparággá vált sportiparban tevékenykedő vállalkozásokat ösztönzi arra, hogy felismerjék a szellemi tulajdon egyre kiemelkedőbb szerepét.

2024. március 4. 16:10

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Együttműködési megállapodást írt alá a BENU és a Foglaljorvost.hu

Magyarország legismertebb gyógyszertárhálózata és az ország legnagyobb elérésű egészségügyi időpontfoglaló-felülete közösen lép fel a betegek magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Együttműködésükkel az egészségügyi rendszerben történő eligazodást, a betegút egyszerűsítését, a felhasználók és vásárlók nagyobb kényelmét kívánják támogatni.

2024. március 4. 13:04

2024 legfontosabb építőipari technológiai trendjei

Képzeljen el egy építkezést, ahol robotok végzik a nehéz és veszélyes munkákat, a falakat a helyszínen 3D nyomtatással készítik, fenntartható, újrahasznosított építőanyagokból. Képzelje el, hogy a szakemberek és ügyfelek virtuális valóság segítségével maguk előtt látják és így járják be a még épülő épületeket, optimalizálva a tervezési és kivitelezési folyamatokat. Képzelje el, hogy mindez ma már lehetséges: a Mapei Kft. összegyűjtötte a legfontosabb építőipari technológiai trendeket.

2024. március 4. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30